Názory čitateľov


Názory k článku:
Americké úrady vyšetrujú banky pre podozrenie z manipulácie cien kovov

25. 2. 2015   ľuboš
AU a podobné "bezpečné"prístavy sú najlepším ofajčom a osobne bankám FANDIM, aby vybrali a ukradli love hlupákom, ktorí nepotrebujú používať vlastnú hlavu, ale radia:" kupuj, lebo bude AU za 3-5000 USD/unca !!!"
a ked som sa takto opýtal mladého týpka z banky v saku z Tesca, ktorý ma presviedčal, že zlato, striebro, pšenica pôjdu aááááž do neba, PRECO ?!! teda predáva AU /ponúka/, ked "ZARUCENE VIE", že pôjde hore a sám SEBA pripravuje o skvelý kšeft....?
Nastalo tráááápne ticho. ..:)) odporúčam vyskúšať. funguje to.
/ jeden aj spáchal samovraždu, čo nakúpil do mrtva, ešte aj na úver, lebo mala prísť megasuperinflácia a usd mal určite, ale určite zaniknúť...., dnes nemá jeho rodina ani peniaze, ani dom, ešte aj to zakúpené zlato stihol založiť , len aby dostal úver.
neskutočné voľačo.
26. 2. 2015   Marty100
ty si zrejme sam bankar a vyhovuje ti terajsia situacia - podvodni banksteri predavaju cez burxzu (Comex) rocne aj 100 nasobok celosvetovej produkcie zlata a striebra (Naked shorts = neexistujuce zlato a striebro), lebo dobre vedia, ze ich nikto neskontroluje, resp. keby to aj chcel niekto urobit, tak by skoncil s gulkou v hlave (ako 45 bankarov po celom svete za posledne 2 roky)...len preto sa drzi posledne 2-3 roky cena zlata a striebra tak nizko!!! Ved len Cina a India momentalne kupuju viac ako je celkova rocna produkcia zlata - a vedia preco. Toto papierove sialenstvo centralnych bank raz musi skoncit a potom to znovu bude o zlatom a mozno dualnom (+ striebro) standarde!!! Takze asi tolko k tvojmu hlupuckemu prispevku
24. 2. 2015   Lolo
Vsetci podvadzaju.
Aj v modernom svete sa objavuje fenomen kleptokracie.
Len nieje az tak badatelny a priehladny, ako napriklad v Slovakistane.
Tu ale nemozeme bez strasnych a odradzujucich poplatkov nakupovat a predavat fyzicke drahe kovy, ako sukrome osoby prakticky vobec.
Iba ak na cierno a to je prakticky trestne, pretoze inak by asi rychlo zacali miznut peniaze, vzhladom na fakt, ze ludia by nasli zachranu pred devalvaciou a QE prave v drahych kovoch.
25. 2. 2015   ľuboš
najlepšie sa naučíš kupovať zlato od záložní....:)), za cca 50% cenu z "realnej" trhovej hodnoty, úplne ideálne je naučiť sa od Cigáňov, tí maju dumpingové ceny ..., 100 % mesačný úrok a už sa zlato premiestňuje do iného vačku.
1/1