Názory čitateľov


Názory k článku:
Hypotéky a bývanie: Zmena za posledné roky je citeľná

27. 1. 2015   Lolo
Ja si myslim, ze kralikarne su dolezite..
Ale problem je, ze kraliky sa nemnozia v pocte, ktory by mal priazdnivy vplyv na Slovakistan.
Otazka je, co spravi slovakistanec, az tu kralikaren splati..
Preda ju? a co ak nebude zaujem.. Alebo co sa stane, ak nebude tych, co by si zobrali dalsi uver a kupili tu vybyvanu kralikaren?
Dozije Slovakistanec do smrti v kralikarni? A kto sa onho bude starat.. a najma za co a ci mu dochodok vyjde aspon na poplatky za dane a za energie, nieto na zradlo..
Toto je zahada, ktoru roky riesi v rozvinutych krajinach trh z najomnymi bytmi..
Znizuje to sice dopyt po novych bytoch, ale nedrasa to ludi hypotekami, najma mladych a navyse umoznuje flexibilne aj vramci mesta sa stahovat za pracou..
Slovakistan toto zakiloval uz v prvych naznakoch, aby kartely banksterov mohli developkovat a zodrat ovce, ktore vohnali do kosiara hypotek a uveroveho zderstva.
27. 1. 2015   anonym
Ešte by som poprosil o graf, ktorý by ukázal, koľko rodín, hlavne mladých, ktoré si nerozvážne zobrali hypotéku na bývanie, nestačí ju splácať,resp. so splácaním im vypomáha rodina, koľko ich živorí a koľko takýchto nehnuteľnosti je v dražbe.
28. 1. 2015   anonym
veľmi dobrá pripomienka dnes sa predávajú kralikárňe čo bolo po 89 roku kritizované ako v tom môžu ľudia bývať dnes tý čo najvoiac kričali teraz držia hubu a splácanie máš pravdu sú žobráci navrátenie totality bude záchranov slovenska
1/1