Názory čitateľov


Názory k článku:
Amazon už berie prácu ľuďom, nasadil 15 tisíc nových robotov

3. 12. 2014   Lolo
Krasne to popisal v knihe, ktora dala nazov robot, strojom,nahradzujuc im ludsku pracu a schopnych mysliet.
Nejaky K. Capek, kniha R-U-R.
Nakoniec to aj tak skonci vojnou medzi ludmi a strojmi, aj ked to nebude mat priebeh, ako vo filme terminator, skor taky nejaky majdanovsky koncept RUR vs. lumpenproletariat.
Dovod bude ten, ze ludsku pracu sice stroje nahradia, ale nebude mat kto a za co spotrebovat pridanu hodnotu prace strojov.
Takze nakoniec to skonci ako fajny stredovek/starovek v obytnych chlievoch z domacimi zvieratkami v chalupkach z prutia hliny. Az na to, ze nas nepreziju miliardy, ale inak pohoda.
3. 12. 2014   misseno
synku naštuduj si historiu. Toto isté hovorili ludia ked v 19 storočí sa začali v anglicku zavádzať stroje. A robotnici ich rozbíjali, aby im nebrali prácu. Argumentovali presne ako ty. A to robotizacia dosiahla takého štádia o ktorej sa nesnívalo ano Julovi Vernovi.
A keď ludia ako ty majú na výber, či si kupit handmade alebo strojové, tak všetkymi 20timi sa driapu po lacnom strojovom. Toš, chcete všetko lacno, ale ludi zaplatit to nie. A potom tu fňukáte, že máte malé platy, jasne že sú malé, keď vaši spotrebytelia chcú všetko pomaly zadarmo.
1/1