Názory čitateľov


Názory k článku:
Deflácia v Európe: Ceny rastú najmenej za päť rokov, ale nie je to sankciami!

18. 10. 2014   M
Deflacie sa boja, inflacie sa boja, banksteri aj developkari, vsetci len by chceli konzum a spotrebu.
Ale ked vsetko sa snazime ousorucovat, vsetko by mal robit dachto iny, skoly produju odpad pre urad prace, nikto nechce makat, tak sa ta usprnost musi dakde prejavit.
Samzorejme na to je dobry liek vojna, lebo sa vsetko rozdrbka a znici a na obnovu sa musi nastartovat zas tvoriva podstata cloveka.
Zial prekladanim papierov a kreslenim grafov, zivotom na uver a splacanim predrazenych kralikarni, pripadne statim v zapche v aute na pozicku a debetovanim v banke sa to nespravi.
Skratka je to v prdeli, no niekomu zalezi na tom, aby to trvalo co najdhsie, pretoze to niekomu vyhovuje, lebo moze lanejsie skupit co sa mu hodi.
18. 10. 2014   Member
V podstate je to tak, ako píšeš v poslednej vete, len s tým rozdielom, že ty to vidíš ako negatívum a ja ako pozitívum. Čím dlhšie "to" bude trvať, tým viac statkov prejde do rúk zodpovedných ľudí, teda tých, ktorí majú úspory a to je pozitívny jav, lebo zadlžení sú typy, ktoré žijú len okamžitému pôžitku, bez záujmu o budúcnosť, teda rozvoj.
19. 10. 2014   anonym
su situacie kedy je rozvoj mozny len zadlzenim
19. 10. 2014   fero z BA
ale len "nezdravý" rozvoj
19. 10. 2014   anonym
toto je velky omyl
19. 10. 2014   andy
správne, uspešní to vidia ako pozitívum. Vo svete financií sa správajú protiprúdne, a teda ked ostatní kupujú, oni ptáve predávajú, a naopak.
19. 10. 2014   andy
..."vsetko by mal robit dachto iny", a najlepsie zaplatit niekto iný, nievsak moj zamestnanec, lebo tomu ja zarobit nedam. Nech mi príde do obchodu niekto, komu niekde zarobit dali, i ked tiez nemuseli.
18. 10. 2014   surikata_nova
Nie je to sankciam, nie veru nie
Háááá
18. 10. 2014   anonym
Ja mám pri tých ekonómoch pocit, akoby ani nežili na zemi, ale v nejakej divnej paralelnej dimenzii. Keby len trošku premýšľali možno by zistili, že celý tento nezmysel je následok "najnižších cien". Ako príklad je tu Tesco.
18. 10. 2014   milan111
Konečne je to tu! Politickí darmožráči chcú
konzumnú spoločnosť, aby nás mohli ľahšie zadlžovať
a okrádať. Treba znížiť spotrebu, nekupovať zbytočnosti, menej pracovať a viac sa venovať priateľom a skromne žiť!
To je postrach pre bankárov a štátnych darmožráčov!
18. 10. 2014   anonym
najvacsi nepriatelia spolocnosti su ludia ktory si myslia ze maju patent na rozum a hovoria druhym ako maju zit
18. 10. 2014   fero z BA
chvalabohu .... každý normálne rozmýšľajúci človek je zastavenému rastu cien len rád ..... vychvaľovať infláciu môžu len dlžníci a štát - dva choré prvky v ekonomickom prostredí
18. 10. 2014   anonym
cele je to chore!
1/1