Názory čitateľov


Názory k článku:
Zuckerberg opäť nakupuje, najnovšie mu už patrí aj časť Havajských ostrovov

15. 10. 2014   lolo
No je to zaujimave, ja som si kupil predvcerom novu zachodovu misu a novu dosku, dokonca som investoval do noveho splachovaca a ku tomu som si nakupil este aj novy ventil a flexihadicu.
Forbes sa o tomto incidente nezmienuje, ale je to velky precedens nasledujuceho dovodu.
Pouzil som na nakup hotovost, ktoru som mal odlozenu, ako depozitne portfolio z usetrenych a mozno aj zdanenych prijmov o ktorych nikto nevedel, ani moja zena.
Cena investicie sa vysplhala na 195 euro! tym som vycerpal cely vianocny fond na darceky, takze okrem zakladnych potravin, dlho odkladany nakup luxusnych hodiniek a nausnic sa odklada na nikdy.
Pravdepodobna saknkcia z financneho riaditelstva bude pre mna zavedenie trojvrstveho toaletneho papiera, kde jednu kopiu budem posielat na danovy urad a druhu na financne riaditelstvo, aby mali presny prehlad o mojom vylucovani a nemohlo dojst ku spekulaciam a nahodnemu sporeniu v hotovosti.
Nakolko som obisiel sluzby bank, nebakovych pozickarni a dalsich institucii, ukratil som system minimalne o dalsich 200 euro, ktore sa prejavia ako trigger dalsej financnej krizy.
Uplnou tragediou, suvisejucou z touto transakciou a swapom soc. zariadenia je, ze som nepouzil ako dopravny prostriedok auto, ale doviezol som zakupeny tovar linkami MHD a primestskym autobusom, cim som sa dopustil kratenia dane z PHM.
Navyse som si nevyziadal nakupny doklad a tento tovar nebude mozne vratit ani reklamovat.
Dalsiu hroznu vec som vykonal tym, ze som staru prasknutu a poskodenu WC misu rozbil a recykloval ako plnivo do betonu na sokel pre novu misu.
Staru dosku som pouzil na zalozne zariadenie pre vykonavanie potreby na konci zahrady, takzvany suchy zachod, alias kadibudku, ktoru vyuzivam, aby som nemusel utekat vykonavat potrebu domov, ked som na druhom konci zahrady.
Toto zariadenie nema certifikat na pouzivanie a podla EU smernic o nakladani z nebezpecnymi odpadmi je uz postavene mimo zakon.
Necudujte sa, ze Forbes tuto informaciu, ako agenturnu spravu Reuters neprevzal a sprava sa stala predmetom interneho vysetrovania europskej komisie, pre zivot ovcanov a buzeraciu, ako precedentny pripad svojvolneho konania, ktore bude zakonom eliminovane.
16. 10. 2014   Mc
Zabudol si, ze koli tebe sa obesia este minimalne traja zivnostnici. Instalater, Betonar, Vodar..
15. 10. 2014   Miro
Chceli asi napisat ze mu patri 0,2% plochy ostrova. Uplne strasne.
14. 10. 2014   anonym
co s clovekom narobi smiesna a absurdna tuzba vziat ostatnym sancu "vytahovat sa", ze ho maju za suseda.
14. 10. 2014   anonym
pekne si to napisal
14. 10. 2014   anonym
Si velmi laskavy , dakujem
15. 10. 2014   anonym
???
1/1