Názory čitateľov


Názory k článku:
Bratislavská tepláreň je v exekúcii, má blokované účty

19. 9. 2014   anonym
Neverím tomu, ak je súd naozaj nezávislý, predsa nemôže rozhodnúť tak, že treba platiť aj za neodobraté teplo, to sme kde v Kocúrkove? Odvolací súd musíííí tejto zlodejine zabrániť, lebo inak by aj oni mali v tom svoje paprče a podielali by sa na tom. Oslavy sú predčasne a zbytočne.
19. 9. 2014   fero z BA
komunisti a ŠTB-áci dávajú SR pekne do laty ----- ficovoliči, voľte zlodejov naďalej
19. 9. 2014   anonym
Nevadi, usetrime za plyn, penta nepenta, zachrania nas Ficove brikety istoty...
18. 9. 2014   anonym
Penta investor. A zmluvy, ktoré sú plne v súlade s mravmi a bežnou obchodnou praxou, pravda, pán právnik Fico a ostatní priemerovia, ktorí boli sú a budú judrami (to už je snáď nadávka!) SOROS náš vzor progrsívneho, filantropického a ľudomilného investora, ktorý rozdá viac, než má. A ktože to vlastní Pentu? Piati Sorosovia?
18. 9. 2014   anonym
zebranka bratislavska chceli by kurit a neplatia
18. 9. 2014   Jozef
Veď je to PODVOD ako hrom. Čo to za formulku" Zmluva o povinnom odbere tepla, ktoré sa neodoberá" Fuj hnus. Ten kto za Západoslovenské energ. závody takúto zmluvu podpísal, by mal ísť bručať do basy. Určite sa to robilo so súhlasom a aj s vedomím vtedajšej zbojníckej vládnucej junty, takisto všetci by mali ísť povinne bručať. Veď je to okrádanie Slovenského národa. Zlodejina, ako vyšitá a smutné na tom je, že ani terajšia vláda nerobí nič proti tejto megazlodejine....
18. 9. 2014   etpozemstan
Takto sa Bratislavská teplárska ocitne v rukách Penty za podpora SMERU a súdov. To čo sa tu deje, nemá v normálnom svete obdoby. Za toto by mali sedieť všetco zainteresovaní aj s Pentou !!!
Pokuta za to, že bola teplá zima je asi väčšia tragikomédia ako kocúrkovo
1/1