Názory čitateľov


Názory k článku:
Slovakia Steel Mills požiada o ochranu pred veriteľmi

9. 9. 2014   jozo
aj tak tam tam je na hovno.
9. 9. 2014   energochemika
Je smiešne,že pán Mario H.požiada o ochranu pred veriteľmi pričom iba nedávno predal cez nastrčenu firmu poslednu fungujúcu prevádzku v Chemku konkurenci.Koho majú požiadať jeho "zamestnanci" o ochranu pred jeho nenažranosťou.Keby niekto nevedal kto je Mario H.,stači si najsť majiteľa najväčšieho jazdeckého areálu v Šamoríne.
9. 9. 2014   anonym
Uplna pohoda, ked islo do prdaku chemko Strazske, priebeh, aj cele umorenie a likvidacia fabriky vyzerala uplne rovnako.
Asi maju v Humennom zaujimavehi spravcu dane.
Vysledok bude rovnaky, krach, ako z cias 90-tych rokov.
9. 9. 2014   G.S.
Strážske je v okrese Michalovce, takže aj správca dane bude tam.
9. 9. 2014   Jozef
Reštrukturalilácia je riadny odrb, zlodejina najhrubšieho zrna a najsmutnejšie na tom je, že sa to robí s požehnaním a súhlasom vlády. Vždy, počujete vy ochrancovia zákona, vždy si to odskáču tí, ktorí za ich zlodejinu a nenažranosť nemôžu. Zlodeji požiadajú súd o ochranu, súd ich podľa zákona ochráni, nakradnuté si ponechajú a veselo so súhlasom štátu kradnú ďalej, veď je to celé choré. Smutné je, že sa nenašiel ani jeden človek, ktorý nenosí hlavu iba na to, aby mu nenapršalo do krku, a tejto zlodejine nezabránil
9. 9. 2014   knoflik
jasne 4 miloiny zadrziavane statom brzdi vyrobu v OCELIARNI. nic ine len spekulanti su to. nenazrani !!!
9. 9. 2014   
Podnikanie po slovensky. Samy si cez nastrčenú spoločnosť odkúpia pohľadávku českej banky. Potom šup do reštruktúry a oklamať všetkých šrotárov ktorým dlhujú desiatky milionov. Plus pohľadávka za polovicu a zrazu majú čistú fabriku a bagateľ.
9. 9. 2014   juro
skoda ze nik nema silu tieto spinave obchody prekazit,kazdy sa chce len nabalovat!! vobec nerozumiem preco sa tu este nestriela.do oci bijuce podvody a kazdy je spokojny.
10. 9. 2014   USSK
Ved to ich naucil "Eichler",ked hutn.čast VSŽ Holding vyčlenil cez valne zhromaždenie do USSK s.r.o.,Holandsko a starej VSŽ dal za to 50 mil.USD /mesacny zisk/a hned mal ex-majotitný majitel VSŽ novu cistu USSK ,register Holandsko a spravca joint-venture trust USS-Service Ltd,USA !??? Zisky sa alokuju cez J&T aj do SSM tunela ???
19. 9. 2014   ja
to bolo dobre ozdravenie, lebo na tom zarobili ti spravni :-)
1/1