Názory čitateľov


Názory k článku:
Zisk spoločnosti MOL prudko vzrástol

1. 8. 2014   anonym
slovnaft bol ukradnutý proti vôli slovenského národa bude z národnený chce to len trocha času tý ktorý ho dali do cudzích sa majú na čo tešit
1. 8. 2014   peter
Treba sa stazovat u Meciara, za jeho vlady dostal Slovnaft Hatina Lexa atd za cennu zalozenia s.r.o.
1. 8. 2014   Jozef 010
Ten ich zisk je ale vždy "prudko vysoký". Nech nám vysvetlí hovorca Slovnaftu, prečo je cena pohonných látok na Slovensku takmer taká istá, ako napr.vo Švajčiarsku, keď prvý robotník, ktorý otvorí ventil s ropou vo Švajčiarsku,zarobí, odhadom 4 až 5 x toľko, ako ten istý robotník, ktorý taký istý ventil otvorí na Slovensku? A následne všetci pracovníci v reťazci, až po konečný predaj výrobku. Ten ich zisk je jemne napísané neslušný a je len nepochopiteľné, prečo im úrad pre reg.sieť.odvetví dovolí takto okrádať Slovákov? Alebo že by boli s nimi "zňuchaný"? Keď už nie on, prečo neurobí rázne kroky aj vláda a dovolí takúto zlodejinu? To isté platí pre všetky druhy energie. Názor, že je to preto, že na Slovensku sú vyššie dane za energie, neberiem, to nech si hovorí niekde na výrobnej porade v Slovnafte, alebo tým na úrade pre reguláciu.
1. 8. 2014   Member
Jozef! Vysvetlím ti to aj za nich. Energie na Slovensku sú presne toľko krát drahšie /relatívne/než vo Švajčiarsku, koľko krát je Slovák sprostejší než Švajčiar. Pochopil?
1/1