Názory čitateľov


Názory k článku:
Svetová banka: Ekologické opatrenia by mohli zvýšiť výkon globálnej ekonomiky

25. 6. 2014   Marek
keby naozaj islo o ekologiu tak by v prvom rade zmenili fungovanie ekonomiky, ktora je v skutocnosti anti-ekonomikou preto, ze na to aby kolobeh cyklickej spotreby fungoval sa musia neustle tocit veci. nie je ziadnym tajomstvom , ze velke korporácie schvalne vyrabaju nekvalitne veci (prikladov je vela) alebo ich navrhuju tak aby boli o "rok dva" zastarale.
pravda je taka, ze nam dochadzaju neobnovitelne zdroje o.i. fosilne paliva (treba znizit ich spotrebu! o tom to cele je) na ktorych je postavena cela nasa ekonomika. ano niekto si povie na 60 - 100 rokov su zasoby nas sa to netyka, ale trust, ktori vedie tento svet tak nerozmysla a urobi uz teraz vsetko preto aby sa na ten prechod (zlom) poriadne pripravil a pritom si udrzal svoje postavenie a moc.
24. 6. 2014   partizán
Od kedy zhruba viem ako týmto ľuďom preskakujú v hlave kolieska, tak mám strach.
V preklade by ten článok potom mal znieť: aby vybrané koncerny zarobili viac, skorumpujú vlády ktoré potom vydajú pochybné Eko-zákony čo vás budú nútiť pod hrozbou sankcií si kúpiť ich nové šporáky fungujúce na princípe ohrievania pomocou gama žiarenia.
Značka- "hoci ste bez vlasov ale jete teplé"
24. 6. 2014   Rado
Ekonomika/zdravie/ho spodárnosť/efektivita technológií/poznani e (to všetko v harmónií) = raj na zemi
1/1