Názory čitateľov


Názory k článku:
Medzi zamestnávateľmi nie je záujem zamestnávať ľudí

22. 4. 2014   anonym
Áno,táto banánová vláda na to kašle.No čo už,aké nástroje a kľúče môže vytvoriť pre lepšie podnikanie,keď všetok vercajk spľundrovali a rozkradli.
22. 4. 2014   milan111
Len blázon by mal v tomto skorumpovanom a parazitickom
systéme chuť zamestnávať ľudí a platiť za nich abnor-
málne odvody, ktoré prežerú štátni úradníci a ficoví
kamaráti, nevraviac už o čiernej (zatiaľ) menšine.
22. 4. 2014   anonym
No ked je take silne portfolio zamestnavatelov zivnostnikov a mikrofiriem, mam skor dojem, ze je na case ich zase zdanit a odstranit tak pripadnu zahranicnu konkurenciu a uplne zlikvidovat tu bandu, lebo to je do oci bijuce, ze tie firmy sa dokazu este nejakym zazrakom alebo bozou volou drzat nad vodou.
Rychlo na nich bude musiet stat a EU spravit nejaky pogrom, lebo celkom isto, si platia male odvody a nemaju narok poberat ziadne davky, maju domy a auta, takze im treba vsetko zobrat.
A rychlo, lebo mozu odist a zacat podnikat niekde EU a tam si ich budu vazit, alebo pojdu po murackach a drotovat a neskapu od hladu, ako by si tento kleptokraticky eurohumus asi velmi prial.
Taketo clanky len naseru a nic neriesia, dokonca si dovolim tvrdit, ze su navodom a nabadanim na likvidaciu toho nicotneho a nanichodneho stavu Motrockych a socilane slabych, no hrdych ludi, co ich nazyvaju zivnostnikmi. Skor su to zivornici.
22. 4. 2014   anonym
Živnostníci by potrebovali pomoc štátu, mladí začínajúci živnostníci bezplatné právne a ekonomické zaškolenie, všetci právnu ochranu pri vymáhaní pohľadávok, pomoc v nemoci a v ukončení či prerušení živnosti.
1/1