Názory čitateľov


Názory k článku:
Orbánov cenový strop v praxi: Maďari chodia nakupovať pohonné látky už aj na Slovensko

5. 12. 2022   anonym
Keďže Maďari kúpili Slovnaft, tak na Slovensko prišli nakupovať pohonné látky už dávnejšie - a vo veľkom.
Takže Slováci už dávno kupujú predražené pohonné látky z Maďarska - hoci sa vyrábajú v "ich" Bratislave.
Lenže ako povedal nestor slovenského podnikania - "Tvoje už tu neni ništ" - pretože nasprostejší národ na Zemi už dávnop všetko rozpredal - len aby si pár chrapúnskejších jedincov mohlo kúpiť Rolexy zo Singapúru, béemvéčka, vilky na Slavíne, nič-moc-loďky v Chorvátsku - prípadnej aj nejaký ojazdený vrtuľník, či inú lietajúcu haraburdu.
Za normálnych okolností by to ktorýkoľvek súd klasivikoval, ako sabotáž a velezradu spáchanú organizvoanou skupinou v obrovskom rozsahu - v Horných Uhrách je však privatizácia povolená - hoci jej efekt je pre krajinu rovnaký, ako obsadenie cudzími vojskmi (dokonca Rusi boli v roku 1968 tak sprostí, že ani nič nesprivatizovali (!)
5. 12. 2022   anonym
Prečo nejdete zaklopať na dvere Haščákovi, IDIOTI. Koľko má na svedomí predajov štátnych podnikov, ON má miliardy a VY holé zadky.
5. 12. 2022   miSSeno
súdruh, nože sa chodte vyplakať otcovi národa, Mečiarovi. To bola tá tvorba kapitálotvorjnej slovenskej vrstvy. Nie podľa schopností, ale podľa straníckosti. A bol to mečiarovej Hatina, ktorý to predal maďarom. Dokonca tu bol aj jeden právnik, spasiteľ obyčajných slovákov, ktorý chcel všetkých privatizérov nahnaď do basy a dokonca im zhabať majetky. Ale čo bolo to bolo, potom si s tými privatizermi z 90tok sadol do vlády, a zákon o povode majetku upadol do zabudnutia. A keď mu toposlovač dala možnosť mať 4 roky svoju jednofarebnu vladu, tak akosi opaŤ pozabudol na zakon o poukazovani povodu majetku. Asi aj preto, ze už i on sám spasiteľ slovakov mal problem dokázať odkial má majetok on sám a jeho žena a milenka adt, atd. A čuduj sa svete, tuposlovač svojmu spasitelovi verí a bije sa za jeho blahobyt i nadalej s výtlakom 15-20% vo volbach.
5. 12. 2022   eXtrem
Klasika stádovité správanie obyvateľstva. Ako správy uviedli že sa prerušila ropa do Maďarska ľudia nezaháľali a naplnili tátoše.
1/1