Názory čitateľov


Názory k článku:
Bude sa rozpočet meniť? Koalícia sa podľa Šipoša usiluje aj o upustenie od výdavkových limitov

5. 12. 2022   eXtrem
Upustenie od výdavkových limitov je defacto ešte väčšie zadlženie. Rozpočet bude ideálne neschváliť a nenavyšovat výdavky pre zle hospodárenie jednotlivých ministerstiev. Nech sa ukážu ako vedia zastaviť takzvanú korupciu či čo to sľúbili hlupákom.
5. 12. 2022   Jozef
Aj toto je jasný dôkaz toho, že vláde nejde silou mocou o tvrdo hlavé presadzovanie si svojich zámerov a je ochotná sa dohodnúť. Ale je potrebné si uvedomiť, že Matovič by peniaze aj tak nerozkradol, ako to robila smerohlasná mafia, ktorú je potrebné vykynožiť ako škodnú v revíri a celkom určite by ich použil na pomoc ľuďom, tak ako to robí doteraz. Vďaka za Matoviča, lebo iba vďaka nemu je tu možnosť na zmenu, na zmenu k lepšiemu.
4. 12. 2022   anonym
Špiny z Oľajno budú rokovať s hocikým, len aby ostali vo vláde. Lenže táto koalícia končí....
4. 12. 2022   anonym
Zrušiť rozpočtové limity a čím rýchlejšie nastúpiť grécku cestu. Podporiť mommentálne všetkých zraniteľných aj za cenu, že ich potomkovia pokapú od biedy...
4. 12. 2022   Frantisek Nahnevany
Keď budú podnikateľské subjekty, advokáti, exekútori . . . poukazovať do štátneho rozpočtu plnú výšku sumy dane tzv. DPH, tak ako ju už od roku 1993 denno-denne pod zámienku DPH /pod zámienkou dane z pridanej hodnoty/ inkasujú od naivných a nič netušiacich klientov, zákazníkov, spotrebiteľov, odberateľov a všeobecne od občanov, tak bude v štátnom rozpočte financií že až.
1/1