Názory čitateľov


Názory k článku:
Agentúra Standard & Poor's odobrala Muskovmu Twitteru rating, nemá totiž dostatok potrebných informácií

6. 12. 2022   anonym
Preklad z demokratštiny: Musk nebol ochotný zaplatiť výpalné.
Lebo za ním stoja borci, ktorí v prípade potreby Standard & Poor's prehlásia hoci aj za arabských teroristov a humanisticky ten ten vehikel ukončia, podobne ako WTC aj s Binom Ladina :)
Lebo Juhoafričan s kanadským pasom, ktorý vystreľuje tisícky vojenských stalitov ako na púťovej streľnici - to je iný biely koník, než naši voľakedajší fakturanti.
Ale však skúste prelôetieť hoci len s hračkárskym dronom v blízkosti letiska, či vojenskej základne - a uvidíte (ak to bude US, tak už ani neuvidíte)
Je totiž absolútne vyľúčené aby si súkromná osoba vystreľovala strategické rakety v v krajine, ktorá je ozbrojená po zuby a trpí šialenou antikomubnistitkou paranojou.
To je iný metaperverse ...
4. 12. 2022   anonym
Samozvanu agenturu Standard & Poor's je treba zrusit lebo sam nema ziaden rating, ale to jej nebrani aby davala ratingy druhym.
4. 12. 2022   anonym
Sranda na tom je že agentúra má nedostatok informácii aby určila rating a napriek tomu ho určila .Síce nič nevie ale rating určí asi odhadom to potom ten rating má určite velkú výpovednú hodnotu .
6. 12. 2022   putler
kriste, znizila rating prave preto lebo tie informacie ktore su potrebne na urcenie ratingu nema. Co sa dalo cakat od rusofila Muska...
6. 12. 2022   anonym
Preto určuje rating a nemá informácie na jeho určenie no čo už tvoj nick svečí o tvojej inteligencii a objektivite tvoje názory sú určite relevantné .
1/1