Názory čitateľov


Názory k článku:
Dopyt po úveroch v eurozóne klesá. Podmienky sa budú ešte sprísňovať.

26. 10. 2022   eXtrem
Otázka k čomu úver. Svet má fungovať na reálnych hodnotách. Nie na fake bublinách a nereálnych aktívach. Ponziho schéma sa nedá nabaľovať sústavne. Bežný občan má platiť luxus a blahobyt úzkej skupiny ľudí.
25. 10. 2022   Jano
konecne nech skrachuju zombie firmy.
26. 10. 2022   Dig
Thumb up.
25. 10. 2022   eXtrem
Nech tak ostane ďalšie roky. Zadlžovanie je zlá droga ktorá nakoniec zomelie štát a obyvateľov do neznesiteľných stavov. Treba MMF, centrálnym bankám ukázať prostredník. Tam je ich miesto. Nie okrádať milióny ľudí a dostávať štáty do krachu. Svet má fungovať na zdravom systéme produkcie a spotreby. Bez falošných aktív s nulovou hodnotou ako je tomu dnes. Nafukovanie bublín a podobne.
25. 10. 2022   localhost
Za co by sa potom davali nobelove ceny?
25. 10. 2022   Dig
Koho by potom politici zachraňovali?
25. 10. 2022   Pedro7
Ke som bol v Ceskej nar. banke na exkurzii + navsteva trezora s ukazkou platidiel a 1 ton. Zlata - pustili nam v kinosale film - ako funguje- u centr. banky - kontroluju mnozstvo obeziva, zabranuju prehriatiu ekon, - no vela- vela tam toho bolo - vysledok = Prepustit skoro vsetkych darmozracov ( az na vynimky)
Za nic - kralovske platy . Ked som sa pytal , kolko ton ma CR - odpoved - tu tonu ktoru vidite a este nieco malo - vsetko predali a kupili nejake sproste cenne papiere - guverner Tosovsky a par vyvolenych si proste zaumienilo zlato ceskeho ludu predat - inak pri vzniku Republiky 1918-9 sa ludia zbavovali svojich cennosti - nie preto aby par magorov poslalo deticky do usa a Londona na elitne skoly a zopar viliek sa postavilo - kurva ! Matica slovenska s degesom Markusom tiez od srala vsetko co im Hej Slovaci dali v dobrej viere… a daju zas - Ludia - budujte si svoje rezervy a kaslite na plechovy prstens napisom - Slovensky stat dakuje. - to mohli ti hajzli napisat - Dakujeme , predrbeme !!!
1/1