Názory čitateľov


Názory k článku:
Štruktúra odplát dôchodkovej správcovskej spoločnosti by sa mala... (2)

25. 8. 2022   anonym
Zaujímavé, že globálny organizovaný zločin - prefarbený na "demokraciu amerického typu" ešte neobjavil revenue stream znovorodencov.
Lebo napríklad rodina zatiaľ nemusí platiť žiadnu daň z rozširovania základného stáda občanov - a ani materské mlieko nie je ešte stále zdanené (!)
Pritom sa jedná o zjavnú fušerinu, pretože producentky matyerského mlieka ho vyrábajú svojvoľne a neregulovane - ako sa im zapáči :(
Hoci materské mlieko je možno najdôležitejšia potravina - namá žiadne certifikácie, ani kontrolu kvality - a produkovať ho môže bársjaká kača z lazov - hoci materské mlieko prezidentky, ministersky, či poslankyne parlamentu EU je nepochybne cennejšie, vzácnejšie (a hlavne kurevsky drahé - teda pre daňových poplatníkov)
Výrobca materského lieka dokonca nemusí mať ani zdravotný preukaz a ani viesť registratúru, či dodržiavať GPRS - to je demokratická nehoráznosť !
Pritom materské mlieko môže obsahovať rôzne nebezpečné škodliviny - napríklad látky na rozvoj mozgovej činnosti a teda nesúhlasu so sankciami ...
Takže materské mlieko by po demokraticky malo byť štandardizované, certifikované a hlavne zdanené - okrem DPH (lebo prírastok skutočnej hodnoty - oproti tomu čo taká kača spasie je neodškreipiteľný) aj spotrebnou daňou - aj keď sa sčasti jedná o investíciu do základného stáda daňových nevoľníkov.
Tým pádom by sa certifikovné - genuine- materské mlieko síce stalo pre kojencov nedostupné - pretože zatiaľ nemajú žiaden príjem, keďže sa nesmú zamestnať (šikovné, nie :)
Mohli by ho síce dostávať ako dar - ale na to zase máme daň z darovania a iných hazardných hier - z kojenca totiž môže vyrásť nový Hitler, Putin, či Biden - alebo podobný člen SK šašo-vlády)
Našťastie demokracia amerického typu má na tento problém riešenie - úver !
Každý novorodenec by tak dostal povinný úver, ktorý by na jeho ťarchu podpísal zodpovedný orgán - napr. CEO úverovej spoločnosti pre novorodencov - tesne pred jeho narodením, aby sa predišo problémom s právnou subjektivitou.
Úver by samozrejme pokrýval nielen plienky, postielku a iný prebalovací nábytok - či predražené kočíky - ako aj hromadu iných sprostostí, čo také bábo nutne potrebuje - ale aj miestnu daň, pretože prespávanie bez platenia miestnej dane je nezákonné !
Navyše je tu aj príležitosť pre STK a parkovné kočíkov - včítane príslušných vodičských preukazov kategórie "K".
Že to sú bludy, lebo dieťa sa stáva človekom až po dovŕšení 18. roku života ? (na Slovensku 15 rokov ani občiansky preukaz nestačí - ovčan je do 17,999 roka svojho života stále maloletý - napriek tomu , že už môže uzatvárať právne záväzky na vlastný rad (!!!) To však nie je prekvapujúce v krajine, ktorá stále nemá zadefinované, čo je to vlastne podpis - ale napriek tomu má súdnych znalcov, ktorí ho dokážu klasifikovať :)
Nuž ak kojeniec nemá právnu subjektivitu - a je teda len vecou - prečo toľko okolkov s interrupciami ?
Niektorí by si interrupciu zaslúžili ešte aj v sedemdesiatke :(
1/1