Názory čitateľov


Názory k článku:
V stredu o poskytnutí stimulov pre šiestich investorov

18. 1. 2017   Šimon
Zas by som to nevidel tak čierne. Niektorí ľudia sú radi za prácu a vyhovuje im to takto. Nie každý ma na to sa povaľovať a dumať nad zmyslom života. Myslím, že rovnica má dve strany a otrocká spoločnosť tu nieje preto, že tu sú montovne, ale preto, že tu sú takíto ľudia. Možno sa to zmení, aj automobilky sú montovne, ale nieje to ako skladanie papierových krabičiek, potrebuješ aj dodávateľov, primárne suroviny, potraviny...tí ľudia by si nakoniec povedali že skúsia šťastie inde a už by sa nevrátili. Konkurencia je tvrdá a pokiaľ niesi patriot tak zdrhneš.
18. 1. 2017   Lolo
V postate ide o to, aby Slovakistan, zaplatil v stimuloch pracovne miesta otrokom v montovniach, ktore su udajnymi investormi.
Napadne mi to pripomina stimulacne investicie a presun ludi do tazby uranu po roku 1948. Dohoda sa volala dohoda, investor v zastupeni Sovietskeho zvazu, dodal ostnaty drot, furiky a debnicky plus 3 vagony konzerv a obilia a u nas sme postavili pracovne tabory, pre otrocku pracovnu silu. Technologia a pracovne postupy sa nezmenili ani po smrti Stalina, lebo hroza a des, ktoru zaviedli kryptokomunisti, sa u nas prejavila ako ucinna metoda plnej zamestnanosti, bez ohladu na nasledky.
1/1