Názory čitateľov


Názory k článku:
Priemerná starobná penzia dosahuje 417,5 eura

12. 1. 2017   anonym
závery sú jasným dôkazom slovenský dôchodcovia sú žobráci bez istôt prežitia čo je jasným dôkazom krajina slovenska je kolóniou europy lacnou pracovnou silou teda otroci žijúci priamo v centre europy táto penzia je plnou vyzitkou vlády vlád ktorý sú sľubotechnami podvodníkmi ktorý nepracujú pre národ ale ako sa nabaliť pretože v živote poctivo nerobili len ako vidíme slubujú záver je jasný pracujúci sú otroci dôchodci sú žobráci preto uverejnovanie o priemernej penzii je hanbou v celej europskej unii ale nesporne na celom svete slovač morho
12. 1. 2017   eubordel
rad by som vedel aky ch.j robi tie staistiky?! mozu sa hambit zverejnit taketo po---ane dochodky! zobrak v neecku ma vyssiu uroven ako slovakistansky dochodca..
12. 1. 2017   MV
Z tejto štatisky vyplýva, že v určitom vyššom veku poberá starobný dôchodok šesťnásobne viacej žien ako mužov a k nemu vymedzený čas aj vdovský dôchodok, ktorý je tiež vyšší oproti mužom - vdovcom. Znamená to, že pri sociálnych reformách ďalších predĺžení materských dovoleniek uznaných ako náhradná doba poistenia a započítavaní počtu detí, ktoré sa Slovenkám poisteným na Slovensku narodia všade vo svete bude raz potrebné predĺžiť dôchodkový vek u mužov poistených na Slovensku výrazne nad 65 rokov. Prípadný nezmysel s asignáciou daní už dúfam nehrozí.
1/1