Názory čitateľov


Názory k článku:
Veľké porovnanie bežných účtov: 9 bánk, 14 balíkov a skoro 80 podmienok

6. 11. 2016   bronski
moja osobna hitparada OU free of charge- 1.mBank, 2. Fio 3.UnicrB
6. 11. 2016   jano
V decembri tomu bude 9 rokov čo som v mBanke.
Nič mi tam nechýba a mám to 9 rokov celé zadarmo. Poplatky napr. 6e/mesačne by ma vyšieli 6*12*9= 648e!
6. 11. 2016   ja
Slovenské banky=darmožráči. Nič nevyrábajú, ale oberú ľudí o peniaze. Mám účet v Anglicku, zadarmo, karta zadarmo, výbery zadarmo. Účet na Slovensku za 3,90 Euro a sotva ho používam. A to sa po dlhodobej návšteve banky jej pracovníčka osopila na mňa, že prečo tak málo využívam kartu. No čo jej do toho, ešte ona mne bude rozkazovať čo ja mám robiť. Až sa vrátim na Slovensko, tak ruším účet v slovenskej banke a otvorím si v banke, kde nepýtajú poplatky.
6. 11. 2016   rado
Zijem v UK uz 5 rok. Ucet som si tu vybavoval tazko tak ako vacsina pristahovalcov, kedze to tu nie je take jednoduche, ale nakoniec mi pomohla zamestnankyna Barclays banky z polska lebo anglicania sa so mnou ani nebavili. Ucet zdarma, karta zdarma, vybery zdarma z ktorehokolvek bankomatu, zmena pin priamo v bankomate zdarma, vklady zdarma a tak by som mohol pokracovat donekonecna a posledny mesiac som mal problemy s platbou v obchodoch, banka si to asi vsimla a tak mi poslali novu kartu a samozrejme zdarma. Viva la Slovakia.
6. 11. 2016   anonym
12 € mesačne za vedenie účtu je pekná zlodejina, ich nenažranosť nemá hraníc.
6. 11. 2016   Blind Man
Ak toto je veľká porovnanie bežných účtov, tak ja som budúci americký prezident!
6. 11. 2016   Jana
Dlhé roky som bola klientom VUB. Dva krát som požiadala o krátkodobý úver do 1 rok som ho splatila. Pri druhom úvere som však stratila všetku trpezlivosť - úroková miera 6 násobne vyššia ako EURIBOR!! Tak som od nich odišla. Som klientom MBank, účet zdarma, všetky služby zdarma, výber z hociktorého bankomatu. Ušetrila som veľa peňazí. Dokonca som naposledy čerpala pôžičku za 0 % úrok.
6. 11. 2016   sada
Prečo na Slovensku sú tak vysoké poplatky za vedenie učtov v bankách? Mne to príde ako tichá dohoda.. v zahraničí Vám pomaly platia zato že mate učet u nich..
6. 11. 2016   Lubos
Zil som jeden a pol roka v Anglicku a teraz v Polsku. Cuduj sa svete, ucty v bankach bez poplatkov v oboch krajinach plus skoro vsetky sluzby, ktore clovek bezne vyuziva tiez zadarmo. Nie je sice jednoduche si zalozit ucet bez obcianstva ale aspon nezdieraju ako nase VIP banky.
1/2staršie