Názory čitateľov


Názory k článku:
Ekonomicky neaktívni ľudia skresľujú štatistiky nezamestnanosti

26. 9. 2016   Lolo
Podla mna, ekonomicky neaktivny ludia existuju len tam, kde niesu peniaze, alebo ekonomika. Aj tam su ale alternativy, lebo neaktivny clovek, je ten co sa este nenarodil, alebo je uz mrtvy, ale u nas, v Slovakistane, je aktivny aj mrtvy, lebo aj ked uz hnije v zemi, niekto zan musi platit hrobove miesto. Takze ekonomicku aktivitu ma aj mrtvola, legalne pochovana.
Aj zobrak na ulici, je ekonomicky aktivny, neplati sice dan z prijmu, ale plati DPH, a dan z alkoholu.
Dan z prijmu, mu uz zaplatil dobrovolny prispievatel almuzny. Takze si myslim, ze je uplna blbost, ze existuju nejaky ekonomicky neaktivny ludia v EU a v koloniach EU, celkom isto nie.
26. 9. 2016   working class hero
strandardne dristy kapitalu o tom ako sa ludom nechce robit...este by nam mohli korporatny analnici vysvetlit ako sa da dlhodobo zit so socialnej davky 62e prip. prispevku na byvanie 55e a ako sa to da vlastne "zneuzivat"...tomut o fasistickemu rezimu a korporatnej propagande uz uplne prepina
26. 9. 2016   Blind Man
To akože ženy z osád chcú isť do roboty a nemôžu zohnať adekvátny flek?
26. 9. 2016   anonym
SURUHOVIA VO VLADE A SUDRUH MINISTER!! LUDIA SU NEAKTIVNI PRETOZE JE LOGICKE A PRIRODZENE ZE ROBIT ZA 500-600E/MES V CISTOM JE PRE LUDI V DNESNEJ EKONOMICKEJ DOBE ALMUZNA! AK SI SPOCITAJU RANNE VSTAVANIE DO PRACE, CESTA MHD NASLEDNE VLAKOM DO "VYTUZENEHO" CIELA SVOJEJ PRACE, TO ISTE ABSOLVOVAT NASPAT, OBLECENIE A INE VYDAVKY...JE PRASPROSTE VYDIERANIE OVCANA! RADSEJ TEDA SEDI DOMA A BERIE 200E PODPORU POPRIPADE SI DAKDE NACIERNO PRIVYROBI A MA VIAC AKO BY DRAL RANO BOTY DO PRACE A ROBIL ZO SEBA CHUJA!
1/1