Názory čitateľov


Názory k článku:
Premiér Fico avizuje sprísnenie podmienok pre nezamestnaných

26. 8. 2016   anonym
Prejm nech zori v pekle prekliam ho aj vsetkych raz pride den ked skapu vseci parchanti a matka zem sa ocisti od ludckej plagi.
19. 8. 2016   fero z BA
To akože cigáni budú robiť v rámci ich pracovnej doby deti a nebudú to mať zaplatené? No to teda pŕŕŕŕ!
18. 8. 2016   Lola
nech si sprisni vydavky statu
17. 8. 2016   RASTO
Nech daju aj placu za pracu a nie zobracenku vela ludi nebude pracovat za 300 eur
17. 8. 2016   Szekeres
system evidencie UoP je zamerne nastaveny tak, aby nerozlisoval medzi tymi, ktori pracu hladaju intenzivne a tymi, ktori sa evidovuju z formalnych dovodov. Za obdobie kedy system vyzaduje preukazanie jedneho kontaktu za prac. pohovorom bol uradnik dotazany ci zaradi do sanonu 10-13 kontaktov. Striktne odmietol. ..Iba jeden!!!! MA NIEKTO POCHYBNOSTI, ZE JE TAKETO NASTAVENIE PROCESOV - nediferencovat medzi formalnymi a realnymi nezamestnanymi JE ZAMER?
17. 8. 2016   Blind Man
Začíname šetriť na dávky pre kozojebov?
17. 8. 2016   EUROASS
ESTE NIECO...PORTAL PROFESIA SK JE IBA OBYCAJNE KRYTIE PODVODOV! AK NAJDETE DOBRU PONUKU PRACE TAK IBA PRO FORMA! V SKUTOCNOSTI JE PRACA AKO SOM SPOMENUL BID FIKTIVNA ALEBO DAVNO ZADANA..FUNGUJE TO AKO PRIDELOVANIE EUROFONDOV ALEBO STATNYCH ZAKAZIEK! DOSTANE IBA KAMRAD KAMARATA, ZNAMY ZNAMEHO A NAPOKON DAKTO ZO SKUPINY RITOLIZACOV..PORADI E JE PRESNE TAKE AKO SOM HO UVIEDOL..CEST PRACI!
17. 8. 2016   ZOLI
fICO KLAME, ŽE ĽUDIA ODMIETAJÚ PRÁCU, ODMIETNUTIE PRÁCE JE DÔVOD NA OKAMŽITÉ VYHODENIE Z Z UP UŽ TERAZ A V PRAXI SA TO VYUŽÍVA, KTO ODMIETNE PRÁCU LETÍ Z Z UP......
17. 8. 2016   ZOLI
Nech Fico rovno navrhne gulagy, alebo koncentráky, kde nezamestnaných naženie ako dobytok a budú robiť do zomretia,bez možnosti dať výpoved bez ohľadu na pdmienky práce, bezpečnosť, platové podmienky, a svoju zdravotnú spôsobilosť zvládať otrockú prácu......ARBEIT MACHT FREI.....
1/2staršie