Názory čitateľov


Názory k článku:
V júli pre exekúcie krátila Sociálna poisťovňa viac ako 33.000 dôchodkov

10. 8. 2016   Blind Man
Koľko z nich sa chcelo blysnúť na Vianoce, aby kúpili svojim dobrým detičkám a vnúčatám darčeky primerané nie ich penzií, ale životnému štandardu obdarovaných?
10. 8. 2016   anonym
podstata spočíva v tom keď bi dostávali penziu akú majú 800 euro tak si nemuseli požičiavať teda kto je vinníkom je jasné štát urobil s nich žobrákov poistovňa ktorá nevalorizuje dôchodky tak ako to má na mysli zákon-y a dôchodcovia musia pracovať do smrti čo je jasným dôkazom prečo sú tak nízke dôchodky v náveznosti poisťovna s práce dôchodcov má obrovské zisky v konečnom slede i štát dane ako je možné štát nezabespečil dôstojne dôchodky a keď dôchodci pracujú ´dalej aby prežily ich zdierajú o dane povinné platby do socialky je to totálna zlodejina pod rúškom zákonov slovenska jasné dôkazi najlepšie sa okrádajú penzisti morho slovač prebudte sa
10. 8. 2016   Jozef
Nezamýšľal sa nikto nad tým, prečo v Anglicku, v Nemecku Fínsku a p. exekúcie v takýchto obrovských rozmerov, či už dôchodcov, alebo aj ostatnej časti obyvateľstva nepoznajú? Prečo s tým kompetentní nič nerobia? Prečo túto vrstvu Slovákov nikto nechráni? Alebo na nich kašlú? Asi áno.
1/1