Názory čitateľov


Názory k článku:
Poslankyne OĽaNO-NOVA chcú odstrániť diskrimináciu starobných dôchodcov

16. 11. 2016   jano
dôchodcovia povstante
12. 6. 2016   Lolo
Keby kazdy rok, zdvihli v Slovakistane dochodky o 50%, tak by trvalo mnoho rokov, nez by sme mali europsky standard.
Keby dochodky minimalne, zdvojnasobili kazdy rok, tak do konca volebneho obdobia, by sme nedosiahli ani standard nasho zapadneho suseda Rakuska.
Aj tak nieje z coho vyplacat dochodky. Prakticky to, co sa v tomto state odviedlo do r.89, sa davno rozkradlo a to co sa odvadza dnes, nepostacuje na vyplacanie. Dochodci neumieraju po dosiahnuti dochodkoveho veku, niektory ziju prilis dlho, niektory sa silou vole drzia neprimerane dlho, najma pre to, ze vdaka nizkemu dochodku, su stale schopny nejako pracovat, maju velmi striedmu stravu a nemaju na lieky a lekarov, takze sa da povedat, ze je prirodzene, ze ziju daleko dlhsie, ako nejaky lenivy poberaci vyhod v zapadnej europe.
Slovakistansky dochodca, vdaka sportovej cinnosti a vyberaniu kontajnerov, neustalemu zdokonalovaniu bojovych technik, pre boj z blizka sa stava nebezpecnou skupinou, predznamenavajuci hrozbu, pre stat, vatsi ako Islamisti a mohamedani.
Hoci su to povatsinou povodny obyvatelia Cechoslovakistanu, su velmi radikalna skupina, ktora pre svoje prezitie, zazila a prezila 40rokov komunistov, prezila aj 26 rokov blahobytu, bez ohladu na konvencne sposoby likvidacie, modernej a este modernejsej mediciny, farmacie a vseliakych uspesnych a menej uspesnych zdravych zivotnych stylov. Logicky potom mozu predstavovat hrozbu, ktora vyplyva z ich nenapadnosti a mozneho sirenia paniky, najma medzi pracujucimi a platitelmi odvodov, ze takto dopadnu raz tiez. Stat by mal tomuto predchadzat a radilakne sa zbavovat takychto nevhodne prezivajucich elementov v spolocnsti, ktore svojou existenciu a prezivanim, mozu sposobovat u este pracujucich a zainteresovanych ovcanov Slovakistanu existencne obavy.
Systematicky na dochodcoch pachana genocida nieje asi preto, ze ako bolo na tomto portali uz spomenute, su stale silna volicska zakladna.
Ma to jeden maly hacik, dochodci volia kohokolvek, je im to v principe u prdele, lebo ked volili jedinu stranu, alebo maju moznost volit stran mnoho, nic to na ich postojoch a radikalnom sposobe prezivania, bohuzial nic nemeni. Stale predstavuju ekonomicku a socialnu hrozbu. Nesiria sice pohlavne choroby, ani exoticke epidemie, ani nesiria rasou nenavist, nevyrabaju bomby, ale neustale prezivaju, aj ked sa menmnozia uz pohlavne, stale ich pribuda.
Taky maly prirodny fenomen...
p.s. nez ma niekto obvini z toho, ze nenavidim dochodcov, alebo sa nim stanem, tak ja uz dochodca som.
A to dost radikalny.
1/1