Názory čitateľov


Názory k článku:
Teroristické útoky v Európe ovplyvnia budúcnosť platieb: Nadišiel koniec neregulovaných kryptomien?

27. 5. 2016   TheFrog
Kto zasa pisal tento clanok pre boha.
Vsetky studie ktore boli k tejto teme urobene jasne dokazuju ze virtualne meny sa na 'teroristickom' obxhode podielaju minimalnou mierou.
Zasa ide len o to zblbnut ludi aby sa nechali kontrolovat a hovorit si co mozu a nemozu.
Cele zle..Cele je to len o totalnej strate slobody a volnosti.
16. 5. 2016   anonym
0:45 Lolo
Ono je to asi takto, myslim si ja..
Germania potrebuje nastartovat spotrebu. Spotreba sa nevytvara doma, pretoze vdaka krize, su poondiaty nielen Germanci, ale cela EU.
Potom vsemozne QE a paky znehodnocovania penazi, zaporne urokove sadzby a ine mnamky nefunguju. Tak sa spravi v ekonomike "umela zataz" alias economic dummy load, ktory dokaze spotrebovat prebytky, pripadne absorbovat a vytiahnut z ludi i ekonomiky "prebytocne peniaze" rozpohybovat vsemozne stuhnute a upchate cesty a procesne stavy, ktore sa dlho nepouzivali.
Vysledkom budu aj skody, ktore sa nedaju odhadnut, pripadne niako predvidat, ale aj skody a ich naprava, bude stat peniaze, ktore sa rozpohybuju.
Je mozne, ze prave preto zapadne staty nechceli otrokov z vychodu a zaviedli na prechodne obdobie obmedzenia na pracovnych trhoch, lebo sa opravnene bali, ze pracovna sila z vychodu bude evakuovat hoci zdanene peniaze domov, kde by takyto gastarbaeiteri, po vzore byvalych Juhoslovanov, nastartovali ekonomiku rodnych zemi a na tomto principe, by sa kapital evakuoval a z Germanie, by sa stala len "noclaharen" pre lacnu pracovnu silu, ktora by peniaze vyvadzala mimo ekonomiku krajiny, na tyzdnovky by si nosila klobasy a snicle z domova, ziadna domaca spotreba by sa nezvysila, drahe zdravotnictvo a poistenie, by si otroci platili radsej doma, sluzby ako Zubnika, by niaky poliak, alebo Slovakistanec nenavstivil a byty najomne, by obyvali, ako vychdniari v Blatisrave, po 5-8ks aby usetrili naklady.
Zato vlna utecencov, vyzaduje komplexnu starostlivost a je, aj ked silno stratova, hybna sila ekonomiky Germanskej. Vsetky peniaze, ktore pohltaju, spotrebuju, stravia a vykakaju neoeuropania v Germanii, budu cisto domace. Vsetky teroristicke utoky, ktore vytvoria skody, budu sanovane doma. Vsetky peniaze, ktore ludia vydaju na svoju ochranu, presidlenie, alebo zmenu miesta pobytu v ramci Germanie, budu cisto domacou silou pohybu a spotreby. To co sa nehodi, alebo bude predstavovat pre Germaniu a Germancov prilis velky problem, sa bud vyexpeduje do kolonii na vychod, alebo to zavru doma do ohrady a my im za kus zaplatime 250.000 riskych eur.
Je to dobre vymysleny tah.
Princip umelej zataze, Germania pouzila v historii nie raz.
Je to iba jeden z moznych sposobov, ktore vysvetluju Germansku aktivitu.
Inak sa to spomina v istej ekonomickej teorii, ktoru zasveteny poznaju, ako kapitolu "The leech therapy", alebo liecba pijavicami.
14. 5. 2016   Hanzo
Bitcoin a terorismus? Pěkná blbost...
btctip.cz/zprav...
14. 5. 2016   anonym
war on terrorism sa vraj skončil - a pritom spôsobil štvornásobný nárast t
útokov. Chcú zakázať predplatené kartz - ale Soros naháňa miliardy svojich záhadných hedge fondov po svete a spôsobuje zlo, ožobráčuje celé kraji ny a vyvoláva konflikty - verejne priznal Ukrajinu. Koľko sa dá mať na predplatenej karte? Nie, to sa majitelia FEDu a s ním meny ešte stále z nejakých dôvodov nazývanej americký dolár snažia pomaly nás ubvariť na koniec hotovosti, totálnu konrolu všetkých transakcií a každého centíka, bránia sa odtrhnutiu od uSSd - Irak, Lýbia, Irán - úmysel kašlať na uSSd a predávať rpu za €, lenže to by spôsobilo pád uSSd ako komoditnej meny, v tom momente by sa zosypala jej hovnota na reálnu temer 0 a všetky krajiny, ktoré ju používajú ako rezervnú, by sa jej zbavili. Potom by majiteľom veľkotlačiarne zeleného hajzláku nepomohli žiadne rotačky a keby vzápätí chceli všetky krajiny, aby im USA splatili dlhy a vyplatili hodnotu rezervnej meny, aj tá druhá polovica obyvateľov USA by šla po žobraní, pretože američanom v USA už nepatrí nič - stihol ich rovnaký osud, aký oni pripravili jej pôvodným obyvateľom. Len ich tam zataiaľ nestrieľajú ani medzi nich nezanášajú naschvál infekcie. Teraz tuším klamem - AIDS je umelo vytvorený a patentovaný pánom Robeertoom Gallom a šírený do homosexuálnejj komubity, a čo sa týka streľby, existujú FEMA camps...
14. 5. 2016   Lolo
Chapem v celom rozsahu, cele je to zle.
Tomu, kto chce pachat zlo v podobe akejkolvek a potrebuje ku tomu anonymne prevody, swapy, platobne nastroje anonymizujuce transakciu, najde si vzdy metodu, ako to urobit. Ale prostriedky, ktore sa pouyiju na obmedzenie takehoto zla, obvykle len dodrbu a ojebabru ovcanov, ktory nemaju ziaden umysel zlocinecky, len napriklad radi ostavaju v anonymite.
Nechapem, preco sa vobec vsetci obliekame a nechodime holy, ked vsetci su na FB a verejne vystavuju na obdiv, svoje scvrknute rite.
14. 5. 2016   ja
No robia bububu aby mali dovod obmedzovat nezavislost jednotlivcov pod zastitou ich bezpecia a ludia im to zhltnu aj s navijakom
14. 5. 2016   simon
nemyslím, že budú úspešní, iba hasia čo sami zapálili.
14. 5. 2016   ja
no blizime sa k tomu a ludia si to sami schvalia
14. 5. 2016   :)
FB je najvačšia databáza informácii o ľuďoch. Preto si tam dajte čo najviac inoformácii o sebe. Nebojte sa nikto ich nezneužije, pretože v USA stavajú rozsiahle haly kde budú na serveroch tieto informácie uložené pre potreby tajnej služby.
1/1