Názory čitateľov


Názory k článku:
Lekári vlani uznali vyše 22 tisíc žiadostí o invaliditu

9. 2. 2016   anonym
pred trinastimi rokmi som chcel, aby mi doktor dal posudok na invaliditu. Povedal, nech neblaznim, ze prave vyhadzuju z invalidity tych, ktori maju nohu odrezanu pod kolenom. Kamze ja s nejakou trvalou bolestou, dokrivenou chrbticou, dedicnymi faktormi, deformovanymi klbmi? Udrzat sa ma stoji kopu penazi, ktore som asi neinvestoval spravne - daval som ich maserom, za lieky, za vysetrenia "odbornikmi", ku ktorym ma posielali, za sracky proti bolesti a pod a nie "Lekarovi" na spravnom mieste.
9. 2. 2016   Lolo
Najzaujimavejsi je fenomen, ze najvyssiu mieru pracovnej trvalej invalidity, maju najma hnedoslovakistanci, ktory nikdy nepracovali a svoju invaliditu, si nesposobili pracou, alebo pracovnym urazom.
Je to tiez skupina, ktora ma podanych najviac ziadosti o posudenie invalidity.
Je zaujimave, ze deti maju, napriek pracovnej neschopnosti..
9. 2. 2016   anonym
a ziadaju o inviliditu na zaklade toho, co sa nepreveruje. Pritom napr. cloveka skontroluju v socke, ci mu nahodou ta noha nedosrastla na povodnu dlzku.
9. 2. 2016   anonym
MAFIANI ZO SOC. POISTOVNE...nic nove pod slnkom! "Lekari" neuznali?! O akych lekarov sa tu bavime?! Kazdy vie ze neposudzuju lekari ale skor exekutori pracujuci pre mafiu zvanu soc. poistovnma. Takze co sa cudovat ze NEUZNALI?
1/1