Názory čitateľov


Názory k článku:
Prelom do poplatkovej politiky bánk: Premiér odškrtol zavedenie lacného účtu pre všetkých, odborníci zostávajú skeptickí

11. 11. 2015   mk
Nie sú na trhu už dávno také možnosti? Mám účet v Zuno banke 2 roky, nezaplatil som za vedenie účtu ani cent. Mám kopec trvalých príkazov, platieb cez internet banking, bežných prevodov... Načo je to vlastne dobré? Robiť niečo pre ľudí, hoci rovnaké možnosti už dávno na trhu sú?
11. 11. 2015   Lolo
Je to zaujimave, ale uz dnes su banky-nebanky, ktore podobne ucty, vedu zadarmo. Navyse nielen u nas v Slovakistane, ale hocikde v EU.
Kedze sme vsetci v jednom state, je vlastne jedno, kde si takyto ucet zriadime.
Ale ja nechcem bankovy ucet, pretoze cash je cash a okrem ineho nepotrebujem za cas riesit problem, kde som zobral peniaze, ked nemam ziaden prjem. Chystane zrusenie hotovosti, bude len sposob, ako sa vykaslat na euro uplne, pretoze stale bude existovat cosi, ako zierny trh a okamzite vytesni platby cash ina mena, hoci aj rubel, alebo USD. problem bude tvorit len to, ze si nekupime zakladne potraviny a veci v obchodoch, ktore nebudu prijimat cash, ale aj to sa da vyriesit.
Serkaju sa nasi kleptokrati do veci, ktore moze tento nas slovakistan dostat do velkych sraciek..
11. 11. 2015   anonym
v pvom rade by nemal byt plat 400 eur ale 1500eur na nase cenny o toto sa nech stara nech zarabeme nie zivorime potom moze ucet vyjt aj 10eur mesacne chapes
11. 11. 2015   anonym
a načo sú chudákom účty??????????????
1/1