Názory čitateľov


Názory k článku:
Slováci opäť na čele rebríčka: Štvrtina pravidelne pracuje večer a každý šiesty chodí do práce v noci

9. 10. 2015   yzyz
Hejslovaci to ako hovori zapad na dlhy! To su ty co makaju od rana do vecera v monterkach ako lacna pracovna sila ... A makaju a nic z toho nemaju! O tom je kapitalizmus na dlhy ako sa hovori. Hejslovaci to su ty makaci co makaju a stale ta ista chudoba! xDDD Hejslovaci produktivita prace ako Czechia a platy to im netreba Hejslovakom ... xDDD A hlavne Hejslovaci to su ty co ohnu chrbat a idu dalej!
8. 10. 2015   anonym
Dobré ráno hlúpym len veľa roboty od rána do noci aby zamestnali ich myseľ aby mali motivaciu dať im nízke platy a budú viac makať mysliac viac zarobia sústavne veria otrokárom a zradcom slovakystanu ktorý ich uvrhli do otroctva a z dôchodcov žobrákov postavené na tom priemer dôchodku je 400 euro čo by chceli viac!!! s priemeru sa dôchodca nenaje neoblečie nezaplatí lekára zubára protézi nájom to sú tie nevyvratitelné fakta ako sa vládne v slovakystane dôchodcovia boli dobrý keď odvádzali dane potom ich likvidujú spôsobom aby čo najrýchlejšie z dochli preto tá malá penzia v nešnej dobe je obrovská dražoba aby dochodca prežíl je potrebné pre život 800 euro nie menej otroci spametajte sa a postavte sa otrokárom na odpor
8. 10. 2015   jozef1010
Tieto údaje Brusel do štatistických tabuliek nedáva, ale že nechceme makať na cigánov, a moslimov to áno , to nás vie opľuť ako opica blondínu .
8. 10. 2015   peto166
ked chcete vyplatu, musite makat!!! :))
8. 10. 2015   ainemunys
Hľadajte výpovedné hodnoty :
- ktože to je autorom tohto prieskumu a načo ho potrebuje
- aký je výber respodentov, ak bol prieskum robený len na klientoch poštovej banky
- čo týmto chcel "básnik" povedať
- kto zavinil takýto stav
- kedy majú pracovníci zregenerovať svoje sily
- kto, kedy a najviac vyciciaval či vyciciava ....
Komu a čomu celý prieskum a v neposlednom rade článok slúži ?
8. 10. 2015   classic chess
No a potom, že sex na pracovisku je nevhodný.
8. 10. 2015   bobo
To je dobre. Za socializmu sme počas sviatkov, ani v noci pracovať nemohli, muselo sa svätiť a spať. Teraz si národ môže takto privyrobiť, zarobí viac peňažstva a tým pádom si môže dovoliť blahobytný život - drahé autá, drahé dovolenky, dom s bazénom a tak, toto sme my v minulosti nemali, teraz máme.
8. 10. 2015   Majka
Keď sa stavalo Gabčíkovo, pracovalo sa aj v noci , kto chcel aj v sobotu , neďeľu. Ale tu už bolo asi dávno, že ani pamätníci si to nepamätajú:)
8. 10. 2015   eurofas
BOBO A BOL SI SA OCKOVAT proti besnote?
8. 10. 2015   bobo
Nebol som, platí sa za to? My sme mohli v nedeľu len do kostola, na futbal a do kina, neexistuje niečo robiť, by si chytil sekerku že ideš drievko porúbať a takú by si schytal od mojej starkej by ťa hneď prešlo, a v noci to isté platilo. Tak, tak.
8. 10. 2015   fero z BA
Dajako to nekorešponduje s končiacim druhým volebným obdobím komunistickej moci na slovensku - že by sa súdruhovia pomýlili alebo vôbec nepracujú v prospech pracujúceho ľudu?
8. 10. 2015   ainemunys
Nenávisť ku čomukoľvek Vás zaväzuje skutočne poznať to, čo nenávidíte, inak Vás to privedie k samozáhube.
9. 10. 2015   clovek244
ty trdlo, kde tu ma skomunisticku moc ? ..uz 25r vladnete vy kapitalisti
1/1