Názory čitateľov


Názory k článku:
Čo vo svojom finančnom živote zmeniť: Zopár dôvodov, prečo sa nikdy nestanete milionárom

30. 9. 2015   anonym
Privatizovať za korunu ,následky som milionár to sa mi podniká ako sa udržať !! ovce nesmú dostať veľa peňazí tým sú donutený pracovať od rána do noci a já bohatnem - bohatnem plačem nemám peniaze ledva mi to vychádza preto tie nízke zárobky ovce tomu uveria ešte aj štát mi pomôže v akom štáte to je !!! no to je otázka .....
30. 9. 2015   Lolo
Aj tak najlepsia filozofia je nerobit nic, alebo len minimum na prezitie. Problem vsak nastava, ze toto robi-la cela afrika i Hnedoslovakistanci u nas doma.
Lenze nakoniec sa premnozili a zacali migrovat.
Len z jedineho dovodu dostavaju soc. davky. Pretoze uz tu nieje priroda a zdroje, ktore by ich autonomne zivili a ked sa to tak vezme, ani priestor na "volnochov".
Tak potom zakladaju gheta. A kedze chcu byt blizko zdrojom a neriesit tukabel, turura, a pod. tak ghetuju v mestach. Na periferii by im odstrihli trafak, ale v meste, najlepsie v "integrovanom najomnom dome" si vzdy predlzovacku natiahnu, alebo vodu v kybloch nanosia a kanal je u kazdeho chodnika...
Takze bozim trestom milionarov je, ze pokial nevyriesia za svoje peniaze problemy chudoby, portfolio klientov, spotrebitelov a uzivatelov, sa pozere navzajom a bez ohladu na to v akom hrade byvaju, kolko maju zoldnierov okolo a strazi na veziach, jedneho dna schudobneju a hrady sa rozpadnu...
U nas v dobach davnych, take hrady mame, ale este v dobe hlbokeho nevolnictva v podstate stracali vyznam a rozpadali sa.
Podobne to bude z dnesnymi mestami, palacmi skla a betonu, skratka je to cyklus a vo svojom financnom zivote plebs aj bohaty, budu pokracovat, obvykle podla okolnosti.
Ja sa toho ale uz asi nedozijem, ale spomente si na mna, ked budete pisat na skalu odlaz pre dasie generacie!
30. 9. 2015   yzyz
Je to celkovo o setreni. A milionari vidia inak svet! Oni ho vidia tak ze zo vsetkeho sa da vytazit uspech a byt za vodou. 99% populacii je naopak vsetko chce mat hned. Bohaty ludia veria ze kluc k bohatstvu su ich schopnosti. Preto bohaty na zaciatku si nekupi iphone ale mu staci hociaky mobil. Lebo vie ze raz ked zarobi dostatok penazi tak si ho kupi rovno. Chudoba rozmysla tak ako co najskor sa dostat ku iphonu a spol ... A je pravda najviac zarobis na IT, potom financie pozicky a dalej uz len vyskum ako lieky a pharma biznis. V Indii bol je jeden Ind co sa prepracoval z obchodneho zastupcu pri predaji liekov. Az na majitela pharma firmy a je dneska miliardar. Ked chces byt bohaty zaloz bud zbrojovku, nejaku IT firmu, pharma firmu alebo poziciavaj prachy ako hovoril Rockefeller. A spol peniaze vyrabaju peniaze na uroky a pozicky ... xDDD Proste bohaty rozmyslaju inak ako v Google co ma este zlozvyk ze v restauracii vylize tanier. Lebo mu to zostalo ked este bol ta chudoba! Chudoba cely den spekuluje ako byt bohata. Bohaty clovek rozmysla ako oklamat chudobu tak aby sa z neho a iba on stal bohatym. Preto plati ked chces byt miliardar vyrob nejaku vec a predaj a to tak predaj. Aby tu vec kupilo 3. miliony ludi a si miliardar na tomto svete! xDDDDD
30. 9. 2015   million baby
Už som, takže vaše rady nepotrebujem.
30. 9. 2015   poistka
Stačí jeden a základný dôvod a nemať ani túžbu byť milionárom, nevložit svoje peniaze do vub a generali:Príklad z vub v nr, kde pri predčasnom rušení flexipoistky v generali podáva pracovníčka zavádzajúce, klamlivé informácie, používa nekalé praktiky, vidinou provízie a z mojich 4000€ vložených v hotovosti mi bolo vyplatené 1050€. To všetko pod ochrannou rukou vedenia banky. Ak by som dostal korektné info, určite nenechám banke takmer 3000€, hoci mi slovne bolo povedané, že mi bude vyplatená oveľa vyššia čiastka. Veselo - veselá užite si ich. VUB a Generali nikdy viac! Neodporúčam smradov,horší ako cigánska úžera! Ľudská zgerba!Neodporúčam
30. 9. 2015   MV
Ten migrant sa vysmial z jedla a povedal, že oni chcú naše byty a autá - to je finančná filozofia. Druhého sa pýtali, čo bude robiť v Holandsku a povedal, že jesť a piť.
30. 9. 2015   euroass
CO TO TU AUTOR PLETIE? Mal snad na mysli tych milirdarov co tazko pracovali na rozkradani tohto statu po prevrate 1989? Co vdaka privatezacnemu podvodu zbohatli na ukor inych? Co tuneluju podniky a vsdaka statnej byrokracii aj tunelovat nadalej budu? Mafianom a pijaviciam tohto statu?
30. 9. 2015   Lolo
Uzasne na svete financii a beznych ovcanov slovakistanu je, ze vsetky zakony, odvody dane, platove triedy, poplatky, uroky i uvery, su nastavene tak, aby ovce recyklovali aj z kopytami. Kto chce sa dobre mat, tak musi utekat. Ty co sa maju lepsie, ako stado, su nie na hrane zakona, ale kdesi za hranou, pretoze to je jediny sposob, ako realne je mozne sa mat lepsie. Problem je v tom, ze chudobna krajina, oprostena od priemyslu, polnohospodarstva a vobec vytvarania pridanej hodnoty, obmedzena, len na montovne a miesanie houin v kancelariach, svoje bohatstvo postupne straca. Na jednej srane sa koncentruje do ruk stale bohatsich financnych skupin a na strane druhej, sa neustale zmensujuci sa balik penazi a hodnot, stale rychlejsie dokola recykluje a rotuje medzi chudobou.
Ale je to trend svetovy, nie len u nas.
Jedina sanca je, ze by sa zazrakom zacala konjuktura a ludia by sa zacali mnozit a vznikla by vatsia spotreba atd.
Ale na to nemame zdroje, ochotu sa mnozit a ani dostatok mladych ludi. Jedina zachrana nam bude vlna noeuropanov, ktory nam ukazu, ako sa robi populacna explozia a ako sa zije v slumoch.
1/1