Názory čitateľov


Názory k článku:
Hlina: Až 90 % nebankoviek žiadajúcich NBS o licenciu je úžerníckych

27. 8. 2015   Katka
Dajte si pozor aj na banku, schovanú za štátnou Slovenskou poštou.
26. 8. 2015   XYZ
Ešte pred 14 rokmi som mal problém s úžerníkmi z Pohotovosti.Rodičia tam vzali úver a nevládali to splácať, hrozil súd, potom som tam išiel zaplatiť pokutu a dohodnúť nové splátky. Neskôr toho, čo tam robil vyhodili, mne zase vyrúbili pokutu, lebo vraj to neplatí, čo mi napísal ich bývalý zamestnanec a ked som išiel za prokurátorom v PD a povedal som mu to, že sú to úžerníci, vysmial sa mi do očí, že naše zákony nepoznajú pojem úžera, takže to neexistuje. Potom som spisoval nejakú zápisnicu, kde ma hned upozornili, že aký je trest za poškodzovanie "dobrého mena". Takže nakoniec sme to museli všetko predražene zaplatiť, pol roka po poslednej splátke mama všetky doklady zahodila a potom tvrdili tie svine, že sme to nezaplatili a museli sme to platiť ešte raz. Hurá, nech žije PRÁVNY ŠTÁT !!! Nech žije Slovensko !!!
26. 8. 2015   da
To je este nic take uroky co tam nebankovky ponukaju na Sk, v UK maju aj 1000% a je to tu dovolene, co je samozrejme chore na hlavu. Len raz si pozicias od takej mafie a si skoncil, pokial to nesplatis.
26. 8. 2015   yzyz
Co sa tyka nebankoviek to je mafia statno-uzernikov. Spolocna delba praci. Sudy robia tak aby bolo dobre pre nebankovky ... A nebankovky davaju nejake percenta politikom a sudcom a uradnikom!
26. 8. 2015   Lolo
A to v sucinnosti z uz licencovanymi bankami sa dokopy vola nie korupcia, ale kleptokracia.
Pretoze vatsina takychto "podnikov" patri bud oligarchii, alebo politikom.
Takze nikto nikoho neuplaca, ale priamo zisk z podniku ide do vacku tym, co vladnu.
26. 8. 2015   yzyz
Ano mas pravdu a to iste co je na Hejslovensku. Je aj v USA kapitalizme na dlhy ...
econintersect.c...
26. 8. 2015   anonym
´další trápny príspevok...
1/1