Názory čitateľov


Názory k článku:
Žiaden odpis dlhu Grécka nepodporíme, tvrdí Fico

7. 7. 2015   Lolo
Podla mna, sa nas Priemer velmi myli.
Myli sa preto, ze Slovakistanci maju uplne iny prah ekonomickej, alebo politickej bolesti a navyse su apaticky, voci kleptokracii, kauzam, alebo aj slubom.
Prakticky su nieco ako odolne muly.
Dovodom je podla mna najma prezity vek 40 rocnej vlady jednej strany alebo popucovy vyvoj debilty, kedy si akosi zvykli, ze na sebe musia nechat rubat drevo.
Ziadna slobboda, akykolvek neschvaleny indivindy prejav nespokojnosti, alebo nekolektivneho mavania mavatkami, bol dovodom na nejaku buzeraciu, alebo prezekuciu.
Len skryta nenavist voci komunistom, ale prakticky ziaden odpor.
Nasledne po 89, ked z dier a kotolni, vyliezli "pravdolaskovci" vexslaci, alebo klausoekonomovia, ludia zblbnuty zmenami, preondiali moznost revansizmu a povesania darebakov na lampy.
Pokracujeme v podstate v tej linii "tolerancie" kretenov v politike dodnes. Ani nevieme volit, konat, za nieco, vzdy sa voli, alebo kona, zasadne proti niecomu, alebo niekomu. Tato ludska vlastnost je nam akasi vlastna. Ku tomu stipka zavisti a je vymalovane.
Grecko na rozdiel od nas, malo sice pocas rokov minulych ako diktaturu, tak vsemozne variacie politickych uchvatitelov moci, ale krajina ako celok istym sposobom viac menej prosperovala. Mala svoju cestu.
Europska mumia, bola lakava cesta, ale oni si nedaju brnkat po nose a spravit si doma danove a odvodove peklo, aspon nie dobrovolne.
Kludne sa vratia aj ku drachme, aj za cenu istej bolesti, ale nenechaju sa podrobit.
Vydrzali turecku nadvladu, aj ine okupacie, prezili aj "blahobyt" europskej unie a budu zit dalej. Mozno zas horsie a inak, ale v principe slobodne.
Keby boli Slovakistanci viac podobny Grekom, tak by cloveka, ako je nas Priemer, asi ukamenovali, alebo napichli na kol. Mozno viac z recesie, ako pre nejaku pricinu, rovnako aj mafuka.
Velka sranda na vsetkom je to, ze koli eurovalovu padla Zradicovej vlada, nakoniec sa aj tak bez referenda odhlasovalo i bez mandatu od volicov za a vysledkom bude, ze sa na ten pruser, pokusu diktatury oligarchie europskej Grecku, asi aj poskladame.
Hlavne ze aj dalsim, pretoze sme uzasne produktivny a radi platime dane a odvody, aby sme cielene vedeli spravit stastnych ludi okolo seba, bez toho, ze by sme cakali, ze za to nieco dostaneme ine, ako kopu hnoja.
Budeme ocakavat, ze niekde je ten povestny konik.
7. 7. 2015   ľuboš
Fico, Greci nie sú Slovaci, ktorým môžeš nas..ť a ešte sa Ti aj úctivo podakuju.....:)
a Tvoje "principiálne" stanoviská..., vydržia toľko, kolko Ta potľapkajú po chrbte,,,, predal by si aj mater.
1/1