Názory čitateľov


Názory k článku:
Čerství absolventi na pracovnom trhu: Sťahovanie je nočná mora!

15. 5. 2015   MV
Študujú nezmyselné odbory typu multikulti sociálnej práce a škola ich naučila pozerať sa zhora na tých, ktorí naozaj pracujú. Po príchode do práce sú naviac šokovaní, že sú tam aj starší ľudia ako 20-25 roční a doslova som videl ako sa čudovali prečo 45 ročný človek už nie je v penzii. Nič nevedeli o sociálnom systéme, jeho zásadách, fondoch Sociálnej poisťovne, dokonca ani o veku odchodu do riadného dôchodku. Pracujú v cudzine na čierno, prípadne šedo, ale s požehnaním štátu ako živnostníci a realita ich dobehne.
14. 5. 2015   Lolo
Absloventi su chyba v systeme.
Absolventi, mali po prekonani ZDS nastupit na urad prace, ako progresivna masa na rozne eurofondy, skolenia a bedakat az do konca zivota, nesnazit sa a narobit si deti, aby mohli poberat zasluzene odmeny za nic nerobenie, lebo takto budu konfrontovany z realitou a znechuteny z celeho zivota.
14. 5. 2015   MV
Celý rok sa opakujú reči o demografii a v lete nikto nevie čo s absolventmi.
14. 5. 2015   438
Som zvedavý, ako sa absolventi zatvária, keď na ich miesto zoberú imigranta, ktorý bude pracovať za minimálnu mzdu. Za minulý rok by to bolo takmer 5000 imigrantov.
14. 5. 2015   PEPEK SLUSIVY
a problem je smerovladna moc ignoruje že mnoho ludi pred dôchodkom už melie z posledného a neumožní im odist do predčasnéhoho dôchodku a uvonit tým miesta na trhu práce a firmam by mali predpisat zakonom aby ich zamestnali s platom aspon 800eur.
14. 5. 2015   Szekeres
ano, problematika inej ohrozenej skupiny nezamestnanych 45+ je spinavcom richterom cielavedomo ignorovana. Na rozdiel od tej prvej skupiny sa tito ale velmi tazko dostanu k nejakym davkam, napr. DHM, cize su vo velkej miere svojou situaciou ohrozeni fatalne.
14. 5. 2015   256
VY dvaja ste SOCIALISTI ? Neblaznite trh vsetko vyriesi.
1/1