Názory čitateľov


Názory k článku:
Navštívil závod DRU, v spoločnosti vzniknú nové pracovné miesta

4. 5. 2015   Lolo
Viem, ze p. prasident slovakistanu zil nejaky cas v zahranici, rovnako ako p. Siroky. Celkom isto videli metody podpory maleho a stredneho podnikania a mozno Ander ma iny nazor, ako Voloda.
citujem:
Prezident počas návštevy podniku spomenul aj celkový význam malých a stredných zamestnávateľov, medzi ktorých podľa jeho slov patrí aj DRU. „Práve oni tvoria základ zamestnanosti na Slovensku. Keď diskutujeme o nezamestnanosti ako najväčšom probléme Slovenska, mali by sme všetci, od prezidenta cez vládu a parlament, vždy premýšľať o tom, čo môžeme pre týchto ľudí spraviť,“ zdôraznil Kiska..
Mozu spravit to, ze ich patricne ptrestaju, odvodmi, danami a za pracu im nebudu platit, pripadne ich vyzenu na Sibir. (pardon, na stavbu dialnic zadarmo)
Zatial asi kazdy zakon, ktory podpisal kazdy prasident reubliky Slovakistan, za 25 rokov, smeroval k tomu, aby firmy, ktore nevahaju a stavaju, no neplatia, mohli likvidovat mensie a stredne podniky.
Vinu nesu ty, co ocakavaju za svoju pracu nejaku odmenu.
Tieto skutky niesu v mode, ani velky Sovietsky Zvaz, nestaval zeleznice, cesty a mosty za peniaze, ale za bezplatnu pracu nejakych ludi v Gulagoch.
Dnes treba tomu dat novu slobvodnejsiu formu a aby mal kazdy na vyber, kde bude zadarmo pracovat, hlavne aby platil odvody a dane.
Slozenycin sa v hrobe asi neobracia, ale celkom isto sa tesi, ze aj my tu mame "Poloostrov Slobody".
1/1