Názory čitateľov


Názory k článku:
Deutsche Bank: Polovica Američanov nedokáže ušetriť vôbec nič!

25. 3. 2015   anonym
A dobre robia tí amerikáni! Načo šetriť aj na Slovensku v banke? Aby ťa ošudili o svoje peniaze! Vedia to veľmi dobre vo vub a generali v nr, nekalými praktikami a podvodným spôsobom ma obrali o takmer 3000€, tak ako veselo-veselá? užívate províziu? Hanba vám! neodporúčam nikomu!
25. 3. 2015   anonym
hm, ono to je skor tym, ze aj amici uz nie su tak happy ako byvali, kopa ich je na socialnych davkach a inych podpornych systemoch a z toho je presne tak ako u nas z notrmalneho platu tazko sporit. Sen o americkom sne sa rozplyva, je to krajina neobmedzench moznosti pre velmi obmedzeny pocet ludi. A ich FED okrada systematicky tlacenim dalsich a dalsich kilometrov bezcenneho hajzlaku, ktorym by si ani povodny jeho ucel nezplnili, keby USD nebol jedinym platidlom za ropu a ine komodity a dokonca kriteriom "dolarovych oblasti" ako su vyrobcovia elektroniky a vsetkeho mozneho v Azii.
25. 3. 2015   anonym
prečo mám zo záveru článku dojem, že človek, ktorý si môže - má z čoho sporiť - si vypláca mzdu sám sebe, len o čosoi neskôr?
25. 3. 2015   anonym
TO JE najlepsie ak daky skrachovany german hodoti uroven us domacnosti. Co keby sa pozrel na dpomacu podu ako to tam vypada. Akosi germani zabudli na ten opbrovsky dlh skrachovanej Weimarskej republiky ktory si mimochodom sami odpustili. Ak by sa to hodnotilo spravodlivo su na tom horsie ako greci! Nie ze by som dakoho zastaval iba ma serie ak daky zadlzeny skrachovanec hodnoti dakoho kto mu kedysi pozical aby nezdochol od hladu!
25. 3. 2015   saparat
Ale no, veď sa už netentuj. USA nie je krajina snov už dlhé roky. Realita USA dobehne, nemci sa len snažia skutočnosť jemne načrtnúť... to čo sa deje v Grécku je cca 0,0001% z toho čo sa o pár rokov udeje v USA.
25. 3. 2015   MZ
Naozaj je to začarovaný kruh, pretože na jednej strane motivujú ľudí žiť na dlh a spotrebu. Úspory v bankách pomaly úročia záporným úrokom, aby ich míňali.
Na druhej strane nariekajú, že skoro 50% obyvateľstva nemá žiadne úspory. Peniaze boli použité na rast ekonomiky.
Čím viac peňazí sa tlačí do systému, tým viac chýbajú.
25. 3. 2015   Lolo
Presne tak MZ.
Peniaze keby boli u ludi v usporach, budu o toeto peniaze ludia pripraveny pomocou inflacie, deflacie a vseliakych nastrojov a poplatkov, na "odusporenie" ludia sa teda spravaju trhovo a ziju nadlh, lebo je to IN.
V slovakistane si sporime ako somari a vysledok je ten, ze da necele dvaroky, budeme mat z uspor asi tak 50%, ak ich budeme mat na ucte, alebo v hotovosti.
To je vysledok "dobreho hospodarenia" EU.
1/1