Názory čitateľov


Názory k článku:
V Európe sa z dôchodkov zvyknú platiť odvody aj dane

16. 3. 2015   Posudzovateľ
Ano, ale až zo sumy nad 600e.
9. 3. 2015   MV
Dôchodca predsa už nepredáva svoju pracovnú silu za peniaze, ale žije z časti svojej mzdy, ktorú mu strhli v minulosti a príjem si nemôže zvyšovať lepším uplatnením sa na trhu práce. Zdaňovanie dôchodkov je úplný nezmysel, ktorý neberie do úvahy, že je treba najskôr riešiť nezamestnanosť a položiť si otázku, prečo sa stali dane jediným zdrojom príjmov?
8. 3. 2015   pomsta je sladká
Spomínané krajiny Nemecko, Rakúsko, Švajčiarsko sú iný level ak si to tvorcovia článku nevšimli. Keď budeme na ich úrovni v ostatných oblastiach ako je zdravotníctvo, sociálna starostlivosť, súdnictvo, školstvo, právny štát, korupcia, polícia, poĺnohospodárstvvo atď potom môžeme rozmýšlať kam kopneme takých kokotov čo píšu takéto články
8. 3. 2015   anonym
Menej kradnúť hajzli zasraní a nie rozmýšlať nad tým ako ožobráčiť tých najchudobnejších. Takého hajzla čo napísal tento článok a podobných debilov čo takto rozmýšlajú by mali poslať do gulagu alebo do riti hovadá hnusné
8. 3. 2015   anonym
keď tak rozmýšľam ako rozmýšľam prečo 60 ročný občan v čechách ublížil ľudom v hospode 10 rokov nerobil nemohol sa zamestnať žena chorá s čoho žil ! na slovakisane je ich stovky čo prežívajú a dôchodcov tiež keď im prdne v bedni následky budú asi katastrofálne preto nechodím na obedy dokrčmi
8. 3. 2015   cíferčan
Tí,čo majú platiť dane sú buď v daňových rajoch,alebo platia si daňových odborníkov,aby platili čo najmenej.Potom ,aby štát mohol ako tak fungovať,musí to byť ako v tej Českej rozprávke.Kto bube platiť dane? "No přece ten uhlíž stou drobotinou ".
8. 3. 2015   Tiez dochodca
Toto je len prvy testovaci krok, potom budu dalsie a ked sa zisti ,ze reakcia nie je az taka masivna, tak hura na to cez parlament.Som dochodca a vobec nesuhlasim, ze nam Fico odklepol bezplatne cestovanie vlakom, to mal zvysit dochodky o min.20 eur . Mali sme dostat zlavu ale nie vsetko zadarmo, lebo co je zadarmo po case sa zacne nevazit a zneuzivat.. Ale sme dostali velkodusne 5 eur zvysenie. Ale hlupa Slovac to zozerie sudr. Ficovi aten bude mat min. 45% preferencie, ...nuz ale co chceme to dostaneme.
8. 3. 2015   Katka
Poslali sme našich zamestnancov po piatich rokoch na preventívnu lekársku prehliadku. Všetci lekári (podľa výberu zamestnancov), zinkasovali za pečiatku na papier 15 Eur, v jednom prípade dokonca 15,98 Eur, pričom žiadne vyšetrenia zamestnancom nerobili. Inými slovami, lekár zarobil za 5 minút 15 Eur!!! Zaujímalo by ma, či ten príjem zdanil a priznal v daňovom priznaní.
8. 3. 2015   change
Už nás pomaly ale isto pripravujú na horšie časy. Na západe sa šušká, že v Slovakistane sa dá vyskúšať všetko - tzv. pokusné laboratórium EU, aj ľudský potenciál je tu veľmi prispôsobivý, ohne chrbát ešte viac a bude poslušne držať hubu a krok. Vivat Slovakistan!!!
1/3staršie