Názory čitateľov


Názory k článku:
V užšom centre Bratislavy je málo nových bytov, ceny starých rastú

23. 2. 2015   MZ
Cena bytu v novostavbe 2000 Eur/m2 :))) (1m2 betonu za 2000 Eur, neskutočná zlodejina).
Keby bolo možné kupovať m2 bytu napr. ako koberec podľa fin. možností, to by bola novinka.
Kúpim 1,5 m2 bytu za 3000 Eur :D
22. 2. 2015   anonym
mMsto a štvte 1,2,3,4,5,sú preplnené a dalšie navyšovanie bytov v týchto oblastiach má katastrofálne následky za prvé parkoviská ktoré nestačia pokryť množstvo áut preplnené cesty zničené na obnovu investori neprispievajú svojov stavebnov činnostov poškodzujú celé okolia stavebnov činnosťov preťažujú okrem toho všetky siete okolia ktoré sú predimenzované byty sú nehorázne drahé predražené jasne povedané tvrdenie že toto je trhová ekonomika je absurnosťov je to sistém ako zotročiť kupujúceho na tridcať rokov a urobiť z neho žobráka de fakto je to druh užeri robrý večer slovakistan
22. 2. 2015   Jozef
Neverím. Je to podľa mňa iba zbožné prianie predajcov bytov, stavebných investorov, aby ľudí nejako rozhýbali ku kúpe bytu. Pán analytik, asi žijeme obaja v inom štáte, lebo ja tu tú hospodársku depresiu a nestabilitu stále vidím. Vidím tu veľa mladých nezamestnaných, bezprízorne sa potulujúcich po mestách, vidím tu obrovskú masu nezamestnaných, počet ktorých určite nevedia ani na ministerstve, vidím tu zbedačené, zadĺžené, nešťastné mladé rodiny, ktoré sa obávajú budúcnosti, vidím tu ľudí, ktorí robia v otrokárňach za minimálnu mzdu vidím tu chudobných dôchodcov, ale vidím aj to, ako sa rozkráda náš štát takmer na každom stupni riadenia. Ale vidím aj to, že to dlho trvať nebude. Len hlúpy, neznalý, neinformovaný, s platom 600-700 eur si zoberie z banky úver na 30 rokov len preto, že ho o nejaké mizerné percento banky znížili, ktorý je mimochodom aj tak stále v porovnaní s inými štátmi stále nevýhodný.
22. 2. 2015   Lolo
Blava je specificka svojou existenciou vsetkeho, co sa o nej napise.
Skutocny zivot v BA prebieha v cykloch, najvatsie a njzretelnejsie cyklicke zmeny, no nie ziaden blahobyt, zazila vzdy v dobe nedostatku a biedy.
Problem BA je uplna dezindustrializacia , ktora z mesta vytvara snobsku kralikaren, roztahanu uplne vsade po okoli, avsak neriesi sa v meste vlastne vobec nic.
Aj koncentracia a kupycschopnost je vysledkom skor pristahovaleckeho snazenia, obvykle tych, co byvaju v jednom byte po 5 -8ks, robia za plus minus minimalku, ale nemaju ziadne vychodisko. Jedine definitivny exodus zo Slovakistanu, alebo navrat z hanbou domov do rodnej dedinky na vychode.
V momente, ked prestane fungovat 10-15% miesarni houien, alebo zacne byt trenica v roznych "velkych" otrokarnach z openspace, tak zacne zaujimavy kolotoc stahovania narodov a velkych zmien.
A staci na to velmi malo.
A byty ako take budu len svedkami akejsi minulosti, rovnako ako stare mesto centrum, prazdna zaprasena vykladna skrina bez zivota, alebo petrzalka, betonova preludnena kralikaren, pripadne stale zahustovane sirsie centrum..
22. 2. 2015   anonym
PEKNA chu..ovina! "Zaujemci" lozia prezerat byty spekuluju ako Mara Beckova s pi.ou a chceli by keby dostali byt zadarmo! A to im este zaplate aj prevod! Sk..eny narod
1/1