Názory čitateľov


Názory k článku:
Kažimír: Spotrebné dane z palív znižovať nebudeme!

4. 2. 2015   MZ
Chodím tankovať do čiech alebo poľska, pretože to mám na skok. Sláva EU, že ma nikto nekontroluje koľko preveziem nafty v kanistroch. Podporujem ekonomiku v susedných krajinách pretože nášmu Slovensku to takto vyhovuje.
P.S.
Veľa som kupoval do domu, pretože obchodníci na slovensku predávajú ten istý tovar, ale predražený.
Výhodou je, že PSS uznáva bločky z Čiech aj Poľska.
4. 2. 2015   rovnodanova diera
ja zase do Rakuska..ser.m na slov. pravicovy raj, co zdanuje spotrebu chudakom, neriesi kartelove dohody nenazratych kapitalistov..
3. 2. 2015   Lolo
Ono je to trocha inak..
Aj Slovakistanska vysoka spotrebna dan nenavysuje cenu benalu a nafty na tu uroven, ze mame drahsi benal, ako clen eurozony Rakusko...
Problem je vtom, ze funguje kartelova dohoda, ktoru neriesi ani protimonopolny urad, ani statny regulator.
Cena PHM je vysoka preto, ze marza predajcov je dohodnuta a cez to nejde vlak.
Dnes Ostrava Mosnov 26.90CZk/liter benal i nafta..
www.tank-ono.cz...
4. 2. 2015   Kuko
Presne, na Slovakistane by asi nezlacneli ani keby bola ropa zadarmo, toť nedávno v lete sme tankovali najdrahšie v histórii a to bol barel vysoko cez stovku a teraz ide pod štyridsať a tu nie a nie sa rozhýbať so zlacňovaním. Povešať tú bandu nenažratú, z občanov zoderú aj posledné handry len aby oni mali prepych a blahobyt už snáď aj pre svoje pra-pra-vnúčatá.
3. 2. 2015   Premiér
Benzín nie je nafta, súdruh Kažimír a na to si dajte sakramentský pozor, pretože žijem v pohraničnej oblasti a verte mi za posledné dva - tri mesiace tankujeme skor všetci výhradne v zahraničí.
Nafta je napr. v HUN zdanená väčšou sadzbou ako benzín a práve preto ste pri úprave daní na nafte nepocítili žiadne zmeny, a tento krok bol ústretovejší k podnikateľom, ktorí nemajú veľké možnosti tankovať v zahraničí.
Ak by ste ale spravili ústretovejší krok voči občanom a znížili iba daň z benzínu, určite by ste zaregistrovali zvýšenie spotreby na Slovensku a tým aj prínos do štátnej kasy.
Vám ale v prvom rade ide o niečo iné a aj v druhom rade, mi občania sme niekde na konci Vášho začarovaného reťazca. Ale verte mi, príde zmena a nebude to trvať dlho ... pri najbližších voľbách Vám to všetko zrátame.
3. 2. 2015   kl
jj presne suhlasim....tak by som in nakopala uz teraz do tych sprostych papuli
3. 2. 2015   milan111
Ale jasné, radšej nám zdvihnite odvody, dane
a sebe platy.
3. 2. 2015   tono
suhlasim s tebou.............
1/1