Názory čitateľov


Názory k článku:
Biely dom: Zníženie ruských úrokových sadzieb dokazuje chaos

31. 1. 2015   Mario
Takze usa uz dosiahlo co chcelo, polozilo rusko ekonomicky na kolena, teraz to caka slavnu EU a potom uz nebude nad americkych bhastharthow, no ale ked niektore stay nebudu take hlupe tak to urobia inak, a napriklad take rusko ma paky ako zrujnovat zapad, len to nemozu hned spravit kedze dostali necakanu ranu pod pas od usa a EU, ale rusko sa zotavy-len to chce trocha casu a potom nastane vymena strazi na postoch hlavnych svetovych vladcoch!
31. 1. 2015   anonym
Ato má v gaťách rusko žije a medveď umocňuje svoju pozíciu až do takej mieri že má podporu všetkých slovanov v počte asi sedemdesiat percent práve naopak embargo dopadlo fiaskom ako na kube nedá sa zakryť kto má na svedomí tisíce mŕtvych na uk. a kto prehráva na všetkých frontoch vo svete kde rozpútali vojny a do ktorej vťahujú postotalitné štaty mysliac si budú za ich expanzie bojovať a umierať nech idú tí vodcovia a tý ktorý do nich pchajú peniaze ktorý to rospútali na majdane a hrajú sa na demokratov pritom demokraciov a ohánajú a konajú inak .
31. 1. 2015   Lolo
No a ked sa v europskej mumii znizovali urokokove sadzby, nikto si nepripustil chaos, vsetci len prikyvovali a prikyvuju, ake predvidave a progresivne kroky sa robia..
Zalezi od formy a prezentacia toho ci onoho..
Ked dakto vari mydlo z ovcanov, moze byt kruty tyran, alebo rovnako ako aj humanny ekolog z vyhladom do buducnosti.
Zalezi od uhlu pohladu a potreby ovplyvnit verejnu mienku..
31. 1. 2015   anonymous
Lolo 9:41 si ty to uz vazny ekokonom ...
31. 1. 2015   kakadu
Žiadné náklady nie sú dosť vysoké nato, aby Rusko odradili od politiky zastavenia USA expanzie a politiky triufalizmu, s ktorou prepadli Srbsko, Afganistan, Pakistan, Irak, Líbyu, Sýriu, Somalsko, Mali......,
ktorú Rusko svojou rozhodnosťou zarazilo už v Sýrii a na Kryme, kde Rusko vytýčilo Červenú líniu a konečnú hranicu USA a NATO rozpínavosti
31. 1. 2015   fero
...jejaky debil v amerike si prdne a sprosty slovensky pisalkovia sa idu posrat kto to skor uverejni.....
31. 1. 2015   TAK
Dúfať môžte !. Silný dolár skôr narobí Američanom problémy, ako Rusom slabí rubeľ. Ešte šťastie, že rotačky a papier nie je problém.
Krajina, ktorá dlhodobo vyprodukuje 16% HDP sveta a pritom spotrebuje 22% všetkých zdrojov, tu je kdesi chyba. Vidno to aj na tom EQ a printdolároch s dlhom 18.000.000.000.000 USD.
31. 1. 2015   laco
Na akej urovni su urokove sadzby v eu a usa. Tu znizovanie urokovych sadzieb chaos nepredstavuje. Tak isto aj kvantitativne uvolnovanie,ktore zacala robit ecb
30. 1. 2015   anonym
toto ked sa dozvie liliputin narastie o 2cm
1/1