Názory čitateľov


Názory k článku:
Bankár varuje: Projekt európskej meny oslabuje, ECB nezmôže nič

27. 1. 2015   obcanX
Keby v europarlamente nabolo toľko kúpených tupcov, všetci by vedeli že najvýhodnejšie by bolo viac sa otvoriť rusom ako amíkom. USA je najzadĺženejší štát sveta preboha. Rusi majú v podstate neobmedzené zdroje.
27. 1. 2015   Lolo
Ja si myslim, ze to pumpovanie penazi je blbost rovnaka, ako davat transfuziu mrtvole, alebo nalievat do mrtvoly chemoterapiu, alebo robit mrtvole po transfuzii dialyzu..
Nikto z pritomnych lekarov, nechce podpisat exitus.
Nikto nchce prizvat patologa..
On jediny by mohol spravit zakrok balzamovaci a preplachnut mrtvolu spravnym roztokom, aby nam dlho vydrzala ona mrtvolka, ako priklad a vystraha..
Ale pravda je, ze tych "lekaroekonov" od pacienta nikto nevyzenie, svoju dolezitost si dokazuju denne, maju za to plat a aj moc rozhodovat o osude pacienta..
Mooznoo, ked uz bude prilis zapachat rozkladom, si priznaju, ze niekde nastala chyba, ale skor mam dojem, ze v niektorych "drahych infuziach" je len formaldehyd a navonok vsetky pripojene pristroje su len na rozhananie smradu..
26. 1. 2015   Realistka
KeĎ je hospodárska kríza, nezamestnanosť stúpa, potrebujeme vyrábať a predávať.!!Bránime sa obchodu vytvárame blokádu, sankcie voči Rusku. Našu ekonomiku ako aj štáty EU to viditeľne postihuje, ale politici EU a USA sa tešia, že zničia položia na kolená Rusko. Ale s Ruskom padneme celá ekonomika EU aj €uro -načo je toto dobré komu to poslúži?!
26. 1. 2015   mlyno
ECB sú duševne zaostalí debili ak si myslia, že napumpovaním peńazí niečomu pomôžu. Čudujem sa, že takýto slaboduchí ľudia môžu riadiť ECB, alebo je v tom zámer ? Chyba je v tom, že je vysoká nezamestnanosť a pár ľudí vlastní bohatstvo spoločnosti čím dochádza k poklesu kúpyschopnosti čo vedie k brzde rastu. Bolo by treba zavrieť roztvárajúce sa nožnice medzi bohatými a chudobnými a prijať také zákony, aby nedochádzalo k enormným nárastom platov managerov, starostov a verejných činiteĺov, ale tieto peniaze prerozdeliť ĺuďom, ktorí vytvárajú hodnoty
26. 1. 2015   332288
Štrukturálne reformy - boli... - aj ..."privatizácia strategických podnikov", aby sme mohli vstúpiť medzi nich. Teraz chcú aké reformy?
Ja by som urobil rázne - stragické podniky späť do štátu, a znížiť štátno-úradné posty na polovicu, parlament, políciu, školstvo tiež. Policajti povinne odslúžiť minimálne 30 rokov a nie 15 a vo veku 35 (40) berú dôchodok... Vytvoriť aj štátnu banku- s jasnými odmenami manžmentu a ľuďmi voleným šéfom) - poskytujúcu základné služby obyvateľstvu...nech sa súkromné banky snažia presvedčiť ľudí, že im dokážu dať viac...
26. 1. 2015   ja
co sa cuduje tento ujo bankar zavedli ste na rusko sankcie a vsetko sa vam vracia ako bumerang a bude este horsie
26. 1. 2015   ja
ze bude horsie: este vecsia nezamestnanost, viac nepokojov niektore banky aj krachnu, viac samovrazd, viac zlocinou,mozno aj niejaky dalsi vojnovy konflikt
26. 1. 2015   kubo
štrukturálne reformy = kladivo na obyčajných ľudí
26. 1. 2015   stop ttip org
co sa ma zmenit? ved ecb leje peniaze do bank, ktore uz aj tak maju. ludia ich nemaju, lenze tim ich nikto neda = nic sa nezmeni, len sa mozu viac zadlzit, kedze ich mozu dostat jedine ako uver
26. 1. 2015   Vlko
Autor clanku mohol podla fotky aspon spravne napisat meno toho bankara
1/2staršie