Názory čitateľov


Názory k článku:
Balík pomoci pre Ukrajinu bude možno potrebovať zmeny

30. 7. 2014   anonym
Potrebujú na zbrane.........
30. 7. 2014   anonym
je to krajina ktorá nie je v eurozone a pár politikov zeuropských štátov nám ju v nucuje čo je v rozpore zo stanovami a zákonmi eurozony rozhoduje sa z nova o nás bez nás čo je dôkazom totalitného sistému v tahovagt nás do konfliktu čim tieto štáty priamo slovenku môžu spôsobit miliardové škody jelikoš sa nedá verit politoikom z eurozony slovensko musí vystupit z paktu nato i europy a stat sa nezávislym neutrálnym štátom trba učinit referendum okamžite ked sa neučiní zrušit vládu poslancov a zvolit iných ktorý budú schopný slovensku vládnut a byt samími sebou v prospech pracujúceho ludu nie ako doteraz
30. 7. 2014   nnn
Desia ma tie hlúposti, ktoré sa dejú okolo nás. USA zavesilo Európe na krk balvan s názvom Ukrajina nemám predstavu, ako sa to dá zvládnuť, keď všetci nariekali, že nie je na materské, na školy, na škôlky, na dôchodky, na zdravotníctvo či cesty. Každá krajina mala právo sa vyjadriť k tomu, či chcú do EÚ, robilo sa referendum, prečo na to nemajú právo aj všetci Ukrajinci? Akeď západná časť chce do EÚ, tak nech sa rozdelia, ako sa rozdelilo Československo či Juhoslávia.
30. 7. 2014   anonym
uvidéme o rok, kto doplatí na šialené vyčínanie starej ježibaby, podvodníčky ma čele MMF. Smutné , na čele MMF je obžalovaná .
30. 7. 2014   anonym
USA aj EU nech idú do ....
30. 7. 2014   anonym
Kľudne sa odsťahuj do Ruska.
30. 7. 2014   supervizor
Útekom nič nezmeníš. Zmenu treba začať vo svojej komunite.
30. 7. 2014   peter
A tomuto zbedačenému Slovensku kto a kedy pomôže ?
30. 7. 2014   milan9
Preboha, buď rad že Ti nepomáhajú. Ved by sem dodávali iba zbrane, aby sme sa navzájom pozabíjali.
1/1