Názory čitateľov


Názory k článku:
Vojenské manévre vyjdú Putina zrejme draho

24. 4. 2014   anonym
koho vysla tych x mld USD? Rusov alebo sorosovcov a inych investorov spoza vody (Atlanticky ocean, Jordan...) Ze o tom Amici tak bohovsky vedia...? Ale vlastne to cierne cudo co im veli, je Vsevedko, hlavne ak sa spyta manzelky...
Nepadol vystrel, ziadna armada, ti, co stoja na hraniciach, dostavaju plat ako iokedy - len palivo, komisie, mozno cesty. Ale kto platil zoldnierov, co strielali do ludi aj do policajtov a armady, kto plati media, co "informuju" vo vsetkych moznych aj celkom nemoznych "objektinych" mediach, kto plati letenky agentom, ktori nevedia ani kecnut slovanskym jazykom, kto plati ich vyzbroj, ubytovanie...?
Sme medzi troma mlynskymi kamnemi - Obama tlaci Merkelovu (pardon, EU), vyvolat vojnu v Europe s Ruskom provokaciami. A potom jeho ludia, ktori mu dali miliardu na volebnu kampan, budu budovat campy pre "osloboditelov", "pomahat rekonstruovat" vojnou (rozumej nimi samymi) znicenu Europu - ale ak by k tomu doslo, mliet sa to bude tu - Polsko, Slovensko, Madarsko, Cesko, Balkan - a ani Rakusku a Svajciarsku by nepomohla ich neutralita - gula ani ziarenie nepoznaju hranice.
24. 4. 2014   nbody
cieleny tlak na rusko prostitutkami z medii hovori jasne, ze US sa nebudu roztahovat podla svojej logiky. UA nie je Libya, kde si mohli bombardovat v zaujme sirenia US demokracie. Ovciam v EU sa podsuvaju rozne scenare, ale ten hlavny - odklon od US dolara a vytvorenie inej rezervnej meny, kedy by US a EU ekonomiky padli rtychlo na hubu, lebo tlacit papieriky nekryte hodnotou ale len slubmi dokaze kazdy loser. Inak aj to bola hlavna pricina, preco musel Kaddafi padnut.
24. 4. 2014   Heros
Rusko je jeden nedemokraticky stat s chorym vladcom. Ziej prakticky z plynu a on si este dovoli hrozit, ze prerusi dodavky.. To je debil,sam proti sebe ide. Zvysok sveta bude mat mozno nejaky cas bez Ruskeho plynu problemy, ale spamata sa z toho a onedlho sa stane nezavislym od Ruskeho plynu. Ale Rusko kedze nebude mat odberatelov, zdochne. Nikdy sa z toho nespamata. Tazke casy im Putin navodi. Ale Rusi si to zatial asi neuvedomuju. Teda ja keby uvedomovali, co z toho. V Rusku musi kazdy drzat hubu, lebo skoncil. Tam sa cas vlady bolsevikov neskonci nikdy.
24. 4. 2014   anonym
ma dobry vzor za oceanom, ale to akoby nik nechcel vidiet. Zaradme sa medzi USfilnych a rusofobnych ovcanov...
Nie som rusofil ako keysajsi priemer Slovenska Carnogurskyj, ale USA to uz naozaj prepiskli, ked vnucuju svoj zeleno potlaceny hajzlak celemu svetu, aby ho okradali a strcili do vrecka niekolkych rodin spoza Jordanu, ktore vlastnia hajzlakovu tlaciaren. Len akoby to nik nechcel vidiet.
24. 4. 2014   najdspravodlivejšá jUeSej
Ty si jediný spravodlivý, nech ta juesej živí,
25. 4. 2014   Len tak
Ty by si si mal skusit najskor dorobit aspon maturitu...VS bude na teba privela, ale skus aspon zmaturovat ;-)
Kolko jazykov vies, tolko krat si clovek...Potom by si si mohol pozriet aj nejake zahranicne spravy a mozno sa dozvedel nieco nove o geopolitike a prestal trpiet plynnatostou na webe :))
Ale predpokladam,ze ty si bol najdalej, v lepsom pripade, v nejakom lacnejsom dovolenkovom rezorte na zlavu, podla toho co pises...
24. 4. 2014   krivklat
ak by z toho len polovica bola pravda, tak ameriacania, by boli uz davno v riti.
rusi tych vojakov musia zivit, tak ci tak, manevre im moze tak len spotreby paliva do strojov na presuny, rusi maju nafty dost aj benzinu.
takze hosp. rast bude nizsi a co nebudu namestia vylozene dlazdicami ? ako u nas ? to je ten hospodarsky rast ?
rusi su narod skromny, asi preto sa tam americania tlacia, ze ?
23. 4. 2014   fero
konečne....však by bolo načase lebo toľko škody, čo oni napáchali v minulosti napr. aj u nás a teraz na ukrajine to nevyváži
24. 4. 2014   coexistencia
konečne... toľko škodi v tvojej lepke... ži
1/1