Názory čitateľov


Názory k článku:
Vlaky prestanú premávať na viacerých regionálnych tratiach

25. 6. 2012   Miloš
Keď vezmem do úvahy, že naložím plné auto, tak na tejto krátkej trase ešte na cestovnom aj pri takto vysokých cenách PHM veru ušetrím v porovnaní s verejnou dopravou. Neobťažujú ma nespratné decká choroby šíriaci spoluobčania čo si pri kašľaní a kýchaní nevedia ani zakryť ústa zápach atď. Dôvera vo verejnú dopravu sa vráti keď bude kvalita služieb adekvátna ich cene a nemyslím tým len kvalitu vybavenia ale aj dostatočne vychovanie zamestnancov verejných dopravcov.
Karol HD je super na denno denné pravidelné cestovanie, ale nieje v dnešnej vyťaženej dobe a nestabilnom pracovnom čase vhodná pre každého. Už sa nepracuje ako za minulej éry od 6:00 do 14:30... tie časy sú pre mnohých dávno preč.
24. 6. 2012   Karol Krátky
Obmedzíš spoje, zrušíš trete. Do rodín pribudne druhé, neskôr tretie auto. Ľudia strácajú dôveru, že verejnou dopravou sa možno dostať do práce, do školy, k príbuzným...Klesá záujem a preto sa obmedzia spoje, zrušia trate...Mestá sú zapchaté autámi, dialnice a cesty prvej triedy praskajú vo švíkoch.Rovnaký objem PHM,ktorý by prepravil 30 cestujúcich prepraví 3 v troch osobákoch...To nie je cesta, to je začarovaný kruh, ktorý treba rozotnúť!!
24. 6. 2012   anonym
zvysit cestovne na trhovu hodnotu, aby pokrylo vsetky naklady plus zisk, a zrusit uplne vsetky dotacie zo statneho rozpoctu, a tym znizit dane, dph, aj na 16 percent... vsetko stale financuje stat, ako za cias komunizmu, ci skolstvo, ci zdravotnitcvo, ci zelecnicnu a autobusovu dopravu, mnohe je neefektivne, su to vyhodene peniaze zo statneho rozpoctu, keby sa to sporivatizovalo ako v zahranici, hned by sa znizili naklady, a aj zo staneho rozpoctu by uz nemuseli tiect zbytocne vyhodene miliardy na neproduktivne aktivity polostatnych spolocnosti. samozrejme ze by to malo zmysel jedine vtedy , keby sa to odrazilo aj na znizeni danoveho zatazenia nas, obcanov sr.
24. 6. 2012   anonym
Magori ....oni majú plné kapsy....oni nemusia jazdiť vlakom, či autobusom... tie železničky majú svoju hodnotu ... ja uz fakt nemám nervy, čo sa v tom slovakistane deje....
24. 6. 2012   robiin
Nuz co oprasime rebrinaky zrejme , az sa osvedcia z kazdeho budeme odvadzat dan :)))))))
1/1