Názory čitateľov


Názory k článku:
Odborníci očakávajú zlepšenie na trhu nehnuteľností

17. 11. 2010   CITATEL
REALITNY TRH JE V RIADNEJ P..I,TEN CO VIDI OZIVENIE MUSI BYT RIADNE VYMLETY ASI MA DLHY AKO NIKARAGUA
11. 11. 2010   pravdanesmrdí
Neviem aký kvázi odborníci predpovedajú zlepšenie na trhu s realitami. Je to však samozrejme nezmysel alebo ide len o propagandu. Trh s realitami sa nemá ako a prečo zlepšiť. Kríza neskončila a hlavne doteraz sa nespravilo nič aby skončila. Peňažný dlhový systém sa stále používa a preto kríza nemôže skončiť. Jediné, prečo sa teraz zdá, že sa situácia lepší, čo sa na oko aj lepší je preto, že sa staré dlhy vykrývajú novými...teda ešte väčšie zadlženie. Problém sa teda len odsunul do budúcna, ale on si nás počká a bude potom asi dvakrát tvrdší ako teraz. Ak si niekto myslí, že realitný trh ožíva, alebo že nebodaj kríza končí, tak nech vyčka čo sa bude diať po novom roku!
12. 11. 2010   martin
prestan plakat a stazovat sa a chod volaco robit aby sa ta kriza skoncila!!!! tvojim smrkanim mi pripominas tch nasich spoluobcanov co placu ,ze nic nam nedaju!!!
12. 11. 2010   pravdavitazi
Kazdy cent, ci koruna, ci cokolvek ine, je v obehu tak, ze ho jednoducho vyrobila narodna banka a zapoziciala na urok za statny dlhopis - len tak pre zopakovanie, pre tych, co suhlasia s martinom. To znamena len tolko, ze raz sa ten centik musi vratit spat, platit dlh sa bude musiet - to je vsetkym jasne ... to by mozno nebolo tak zle, martinko, avsak tato pozicka konci az splatenim uroku. Ups, odkial na neho vezmeme? Opat si poziciame s nb, btw opat s urokom a tak to pokracuje dook... verim, ze uz rozumies o com pisal kolega "pravdanesmrdi" :-D ...
1/1