Názory čitateľov


Názory k článku:
Podvod milénia

1. 11. 2010   citatel
VED POKIAL KURZ KOLISE DA SA NA TOM DOBRE ZAROBIT,A KEBY LUDIA VYBRALI SVOJE PENIAZE Z BANK TO BY BOLO SRANDY KOPEC
28. 10. 2010   anonym
ja to nechapem, vsetci mame tieto informacie a nic sa s tym nerobi... kazda ekonomika sveta sa stava rukojemnikom USA bank a stale a s tym nic nerobi.. Toto by mali byt TOP spravy v telke.. ale amerika sa uz pripravuje na pripadny kolaps, staci pozriet a vystavane zakladne FEMA kempov v kazdom velkom meste.
28. 10. 2010   anonym
Suhlasim.
Len s tym ze sa nestavaju, ale uz davno su rukojemnikmi USD.
Pokial nebudu peniaze realne kryte realnym bohatstvom tak sa to bude diat stale dookola. A to nikto nechce dopustit, nedalo by sa totiz kseftovat, podvadzat a robit pyramidy. Je nielen prebytok farebnych papierikov bez realnejhodnoty, ale bohuzial aj prebytok ludi bez realnej hodnoty. Jedinym riesenim bude bohuzial vojna. Uz sa len hlada jej vhodny a akceptovatelny spustac. Bohuzial!
28. 10. 2010   anonym
v tom mas uplnu pravdu. Ked to nebude daaka krajina na bliznkom vychode (napr. utok na Syriu, co tak Obama sa tomu vobec nebrani - staci si pozriet vsetky rozhovory o zahranicnej politike ake mal McCain a Obama ) tak staci iny akceptovatelny spustac. Na Iran sa USA radsej nepripravuje, tam by mali strasne velke straty a urcite by to pohlo vsetkou komunitou moslimov, to by boli nepokoje riadne potom. Navyse Iran ma tiez velke zasoby ropy, ktore keby ich stopol, tak to urcite svet pociti a to nehovorim o Spojenych Arabskych Emiratorch, ktora by urcite tiez neostala ticho, na takuto invaziu. Je dost smutne, ze ti mocny sa hraju s nami, ako s figurkami clovece nezlob se, a v podstate nemaju chrbtovu kost, kedze nikdy nebudu citit biedu, any kebyze amerika znova bude prezivat obciansku vojnu. Nuz uvidime ako to teda bude. Kazdopadne plati, ak uz dolar nebude mat hodnotu, zlato bude mat vzdy hodnotu.
28. 10. 2010   anonym
Myslel tym naozajstnu vojnu a nie ako doteraz.
Frajerit medzi domorodcami s M16 dokaze kazdy blbec.
To je len zbrojarsky biznis, na tom sa super zaraba a bez velkych strat.
Na realne vyludnenie treba svetovu vojnu a zbrane najtazsieho kalibru. Atomove bomby sa pravdepodobne pouziju len v obmedzenej miere, ale bojobe plyny urcene len pre ludi a nie pre zvierata su uz pripravene. Idealny pocet ludi vzhladom k ich uziveniu, ovladaniu...je niekde medzi 0,5-1,0 mld. takze to bude chciet trochu vacsiu melu. A potom bude mat realnu cenu to, co sa bude dat jest a pit.
28. 10. 2010   anonym
vsetky velke vojny najprv zacinaju malymi vojnami. Staci otvoreny konflikt medzi Cinou a USA a vojna je na svete.. Kedze Rusi su spojencami Ciny, uz v tom budu zapecene 3 najvacsie mocnosti sveta a tych 3 miliardy ludi ma dost velku sancu padnut.. kazdopadne k ich cielu kontrolovania ludi, netreba mat vojny, staci nejaky dobre vykonstruovany virus niekde v labaku a hodit to do najfrekventovanijsi ch miest a epidemia sa uz postara sama o seba sama. Len dufajme, ze sa nic take nestane, lebo este len uvidime, co je to bieda a hlad...
28. 10. 2010   anonym
1/1