Názory čitateľov


Názory k článku:
Vaše osobné portfólio

31. 10. 2001   hmhm@pobox.sk
este chybicka krasy - ale dost podstatna - minimalny pocet podielov je 1 a ja som kupil v banke 0,6959. tym padom sa to da sledovat iba v percentach ale nesedi suma v Sk v kolonke total. mozno by nebol az taky problem to opravit. este mi tam chyba fond KBC Bonds Corporates USD ktory mam ale neda sa sledovat. inak ale dobra stranka, uz som to odporucal kolegom z prace.
31. 10. 2001   sliedic
skus si dat namiesto 1, pocet podielov 6959 atd..., dodavka fondov zavisi od spravcovskej spolocnosti, v tomto prip kbc... csob.
9. 9. 2001   vlado@wanadoo.sk
Sledovanie investicií jedným nástrojom velmi vítam. Ked sa na portfoliu popracuje mohol by to byt velmi dobry nastroj. Urcite je potrebne rozlisit dlzku investicii. Pivital by som moznost vytvorit si este dalsie modelove portfolia.
16. 5. 2001   poptri@inmail.sk
služba osobné portfólio je výborný nápad ALE!: neumožňuje rozlíšiť rôzne spôsoby úročenia vkladu, neumožňuje zadefinovať valuty na termínovanom, úročenom vklade, nedá sa tu zadať DDP, stavebné sporenie. Aby osobné portfolio malo akú takú reálnu vypovedaciu schopnosť ešte je na ňom treba veľa popracovať... ... lebo sa až čudujem koľko peňazí by som mal podľa neho mať, ... :-)
1. 7. 2001   henkel@nextra.sk
Súhlasím s vyššie uvedeným a doplňam : - neodrátava paušálnu daň 15% z TV - neumožňuje označiť jednotlivé TV podľa banky - neumožňuje sledovať akcie/dom+zahr/, dlhopisy FNM a pod. - celkový kalkulovaný výnos v % p.a s rozlíšením nerovnakej dlžky investícií po dopracovaní by to bol jedinečný nástroj pre investorov
1/1