Názory čitateľov


Názory k článku:
Ste pasívny alebo aktívny investor

11. 1. 2007   Ladis
Zde je za cely mesic 11.12.-11.1. to nejlepsi misto pro ROZUMNOU diskusi o akciich.
Ale vy z toho udelate misto pro urazky autora clanku.
On ale nepovida nesmysly a MA PRAVDU :
Kdyby lidi na Slovensku meli na to penize a rozum , meli by si opravdu vybirati sami akcie na burze Frankfurt a nedavati penize de fondu slovenskych tunelaru. Jen nevim , jestli 60% australanu si kupuje akcie na burze Sydney , jak autor mysli.
Kdo nema penize a hlavu na akcie na burze Frankfurt , mel by investovat do certifikatu na index DAX a Eurostoxx50 s pripisovanim dividend na burze Stuttgart.
V nejhorsim pripade by mel clovek investovat do akcioveho fondu typu "VALUE INVESTING" , ktery nabizi nejaka zapadoevropska banka s pobockou v Bratislave. Ten fond by mel miti rocni poplatek jen asi 0,5% a i pres value investing , NEMEL by obsahovat mrtve akcie od podniku nezvysujicich zisk , jako jsou DaimlerChrysler a DeutscheTelekom.
V zadnem pripade by nemel investovat nikdo do fondu slovenskych a ceskych tunelaru , kteri z fondu a z podniku vytunelovali miliardy korun. . . . . . . . . . . . . . . .
nr1a.com/AKCIE...
11. 12. 2006   o.i.mfc
Celý večer si lámem hlavu, ako sa táto blbosť dostala na stránku Openiazoch.
10. 12. 2006   profic1
To je akože čo za "odborný" článok. Ak by som takto demagogicky chcel prezentovať výhody napr. človeka plavca pred neplavcom a potom som toho akože hlupáka neplavca vyzval nech skočí do vody, asi by sme mali plné rieky utopencov a vedľa nich by sa hromadili príručky. " Ako plávať rýchlejšie." Ten prívlastok autora, že s.r.o. je asi na mieste.
10. 12. 2006   o.i.mfc
ďakujem, že si ma týmto príspevkom upozornil na skvost odbornej literatúry slovenského finančného poradensrva. Ešte raz vďaka, bol by som ho prehliadol. Asi nasmerujem moju pozornosť na firmu, z kuchyne ktorej spomenutá perla pochádza. Asi niečo našepkáva aj o kvalite agentúry, cez sito ktorej sa taký humus presypal.
1/1