Názory čitateľov


Názory k článku:
Prečo je kolektívne investovanie bezpečné?

9. 4. 2001   
Mare conka,ste ako si ticho.Kedy sa zapojite do diskúsie,ktorá sa tak trocha týka aj Vás?!
9. 4. 2001   basoa@isternet.sk
VÚB predala fondy VÚB invest akejsi pofidernej Všeobecnej investičnej spoločnosti a záujmy podielnikov sú v kýbli, výplata v nedohľadne, alebo sa mýlim? Má vôbec VÚB morálne právo teraz zakladať VÚB Assest Management a pýtať od investorov peniaze?
9. 4. 2001   harold@nextra.sk
moralne pravo sa zrejme na slovesnku nenosi .... podielnici by mali mat pamat a nevkladat tam peniaze
8. 4. 2001   harold@nextra.sk
Pre anonyma: Ano, !investicie" do terminovanych vkladoch v bankach maju vyssiu bezpecnost ako koloektivne investovanie, nie je to vsak sposobene bankovym dohladom zo strany NBS. Ak sa dobre pamatam, bankovy dohlad nezasiahol v pripade AG banky, v pripade SKB a ani v pripade Dopravnej banky. Tato bezpecnost je zarucena zakonom o ochrane vkladov, ktory je podla mojho nazoru prilis makky. Ked si otvorite terminovany ucet v banke, ktora ma problemy (a preto ponuka vysoke uroky), neriskujete vlastne nic. Za Vasu investiciu totiz rucime vsetci, sme totiz danovi poplatnici. Zda sa Vam tento system normalny?
5. 4. 2001   
Kde nájdem tému školy investovania z 2.4.2001?
5. 4. 2001   
Odpovď,že v člankoch nie sú propagované konkretné produkty ,nepokladam za uspokojivu.Dôvod:za touto akciou je konkréna organizáciaa preto objektivita je spochybniteľná(a čo logo,ako správne upozornil neznámy kolega?!). Čo odpoveď na ostatné dve otázky?
5. 4. 2001   marek.conka@openiazoch.sk
Podla mojich znalosti, ked sponzor venuje cenu do sutaze, zvycajne za to chce, aby bol nejakym sposobom spomenuty. Ak poznate nejakych anonymnych darcov, pripadne ste aj Vy ste jednym z potencionalnych, dajte nam prosim vediet.
4. 4. 2001   anonym
Garantuje sa bezpečnosť kolektívneho investovania proti podvodom a inym stratam, ale nie proti investicnym stratam. Garancie su na vyssej urovni v bankach, ktore maju poziadavky dane NBS. Alebo sa mylim?
4. 4. 2001   dada
Je to niečo, čo sa nedá porovnať s nebankovými subjektami. O nich viete len to čo chcú oni, t.j. čo uverejnia v reklamnom prospekte. Škoda, že mi slováci uveríme viac tomu kto nám sľúbi aj keď nereálne zisky ako niekomu, kto dá o niečo menej a je to overené na trhu. Pri kolektívnom investovaní riskujem tiež, ale je tu zákon, ktorý drží v šachu celú správcovskú spoločnosť a zároveň mám za sebou banku, ktorá zaujíma moje záujmy, nie ich. Okrem toho si stále môžem v novinách pozrieť, aký je momentálny stav mojích investícií. Pozrite sa do novín, či nájdete výsledky hospodárenia, investovania nebankových spoločností, myslím tým skutočné.... Takže ja zastávam radšej menej ale nech mám o peniazoch prehľad a nie čakať na to či nebanková spoločnosť krachne a hlavne kedy ....
26. 3. 2001   
Do akej miery je táto "Škola investovania objektívna,keď na príprave sa podieľa J&T...?! Aký je poplatok za prihlasenie sa do kvizu? Môžem odpovedať aj na viac otázok naraz?
26. 3. 2001   marek.conka@openiazoch.sk
Objektívnosť vyplýva z obsahu ... stačí si prečítať jednotlivé články. Ak tam objaví akákoľvek propagácia produktov J&T Asset Management, rád sa za to ospravedlním.
26. 3. 2001   anonym
Iba tam trčí logo s tigrom.
1/1