Názory čitateľov


Názory k článku:
NAKA obvinila guvernéra Národnej banky Slovenska Petra Kažimíra z prečinu podplácania, necíti sa byť vinný

25. 11. 2022   Prelozene z newspeaku
Je celkom normalne necitit sa vinny.
Problem je, ze ak sa neciti vinny, musime sa citit vinny vsetci nevinny, pretoze tento nevinny clovek, bol niekym zvoleny a nejak dosadeny na svoj urad, alebo do svojej funkcie.
A niekto ho obvinil a mozno aj ten nieje bez viny.
Takze sme vinny vsetci, pra nasu necinnost a nevinnu vinu, ale kolektivnu.
25. 11. 2022   dionyz
"Necíti sa byť vinný" --- otestoval sa asi má Covid ...
24. 11. 2022   xxx
Mafia obviňuje, to kde sme?
24. 11. 2022   ROBO
Keď to spraví normálny človek, tak je to zločin, a keď guvernér, tak je to len prečin. Slizký had s IQ 71 riadi našu NBS, to sme to dopracovali. Našťastie NBS už nie je inštitúcia, ktorá by mala nejaký význam....nech si vydávajú svoje mince, občas dajú pokutu nejakej banke, takže kľudne ju môže ďalej riadiť aj hlupák, lebo nič nepokazí.
25. 11. 2022   apoliticky
ale plat 50 000 mesacne tento smeracky tupy hajzel berie...
25. 11. 2022   anonym
A mozno dava vozit svoju zenu a psa sluzobn limuzinou - kazda usetrena korunka dobra -
25. 11. 2022   Dig
Presne tak.
24. 11. 2022   Peter
Mali by konečne toho Hitleroveho brata zavrieť veď robí všetko proti Slovensku
24. 11. 2022   anonym
Progresivci na čele s Čaputovou zistili, ze maju u ludi absolutne utrum a volby vyhra Smer, tak rychlo sputili špinavu kampan proti Smeru. Keby miesto Smeru mal sancu vyhrat niekto iny, robili by to aj jemu. NAKA nie je policia SR, ale sukromne Gestapo ESETU a Čaputovej.
25. 11. 2022   Dig
voľby vyhrá Smer, OK, asi ľudom nestačí čo sa deje v nemocniciach a netvárme sa, že toto spôsobil Matovič, FICO má ďaleko viac zásluh ako táto krajinka funguje dnes, resp. nefunguje. A želám to každému jednému dôchodcovi, ktorý hlúpo naletel SMERu SD nech si v závere svojho života užije bezplatné zdravotníctvo, za ktoré môže poďakovať hlavne Róbertkovi. Voľte kľudne ďalej SMER SD, idioti.
29. 11. 2022   anonym
Na vine vobec nie je Fico, ale liberali ktori nariadili vykonat privatizacie. Ti sa vobec netajili,ze chcu znicit socialisticke podniky preto, lebo, ako este aj dnes tvrdia preto, aby komunistom zobrali ekonomicku moc. Tym, ze v celom C*S znicili okolo 100 tisic podnikov na Slovensku zavinili nezamestnanost 400 tisic zivitelov rodin a ozobracili tym a 1 a pol miliona Slovakov a okolo pol miliona ich tiez vyhnali za pracou do zahranicia. Tie nase podniky, banky a sporitelne, druzstva, pridruzene vyroby, vyvojove a vyskumne ustavy pritom dovtedy bez problemov uzivili 5 a pol miliona nasich obyvatelov. Dovtedy vsak bolo dost penazi aj na zdravotnictvo, skolstvo, kulturu, sport, aj armadu aj rozvoj infrastruktury, hlavne preto, ze VSETOK ZISK OSTAVAL NA SLOVENSKU. A Slovensko tiez nielenze nebolo zadlzene 100 miliardami eur ako je dnes, ale v dnesnych cenach malo tiez plusove saldo okolo 12 mld USD. Kvoli hluposti predoslych liberalnych vlad vsak v case, ked vsak Fico prevzal vladu, zahranicní majitelia montovni aut, bank z hypoték , zdravotnych a dochodkovych poistovni, hypermarketov, za vodu z vodarni, elektrarni, SPP, Mytneho systemu, TV a ostatnych medii z reklam a tantiemov si zo Slovenska už odnasali okolo 92 % zisku, ktory bol na ňom vytvoreny. Fico preto mohol varit uz len z toho zvysku, co liberali dovolili, aby na Slovenku ostalo. A toho ostalo velmi malo. Preto napriek eurofondom ma dnes Slovensko tak obrovsky dlh a penazi nie je dost ani pre zdravotnictvo, skolstvo, vyskum-vyvoj, dochodky ani armadu. Nie su peniaze ani na zbrane. Tie sme si v minulosti vyrabali sami. Liberali vsak znicili nase zbrojovky a nase zbrane vsetky zadarmo rozdali cudzincom, kvoli comu sa uz nemame cim branit. Dozbrojenie zahranicnymi zbraniami nas preto bude stat okolo 20 miliard eur. Kolko za to mohlo byt novych nemocnit a platov lekarov? O tom vsetkom vsak dnes liberalny mainstream media urputne mlcia, lebo toto zderstvo same velmi progresivne podporovali. Z čoho budeme žiť ak od nas odídu tie montovne?
24. 11. 2022   anonym
Tento pes sa snazil upratat v NBS a vyhnut sa stihaniu, je jasne, ze v SMERO - HLASE, bolo kradnutie normou!
24. 11. 2022   Dig
Škodná v Národnej banke Slovenska.
24. 11. 2022   Frantisek Nahnevany
Podvody kam sa len pozriete.
1/2staršie