Názory čitateľov


Názory k článku:
SZVT upozornil na diskrimináciu pri štátnej pomoci pred rastúcimi cenami plynu

6. 8. 2022   Rosalyn Baux
Thank you Dr Winner for saving my broken Marriage and bringing my husband back to me!.
Me and my husband are living together happily again.. All thanks to Dr. Winner If you have any problem contact Dr.Winner now and i guarantee you that he will help you.Email him at: Winnersspellcast@gm ail.com or you can also call him or add him on whats-app: +2348138289852...or view his website:https://win nersspellcast.blogspo t.com or
via his Facebook Page 👇👇
https://www.fac ebook.com/drwinnerspe lltemple/
5. 8. 2022   anonym®
Členovia 600.000 domácností by s použitím príručného náradia (roxory, hokejky, krompáče, kosy a kosáky) mohli vážne ohroziť našu krehkú demokraciu - včítane bdelých a ostržitých orgánov - ktoré nám pomáhajú a nás chránia (hlavne proti nám samým ;)
Oslavy 75-teho výročia Februárového víťazstva budú zrejme zaujímavé - aj keď možno budú odložené až do doručenia faktúr za vykurovaciu sezónu 2022/2023 :)
Na druhej strne, národ je už tak sprostý, že ak mu v trblietavej obálke doručia houno s ceduľkou "Luxury genuine - made in USA" - tak väčšina si ho zavesí na krk (teda ak tam bude dostatočne vysoká cenovka :(
Ale tak vám treba, čo ste si zvolili to budete mať - až do trpkého konca.
RIP
5. 8. 2022   bratislavcan
To co pises su len pletky. Clenovia 600 tis. domacnosti by sa radsej mali opytat URSO preco sa delia spolocne palivove naklady na stedro dotovanu vysokou ucinnu kombinovanu vyroby elektriny a tepla energetickou metodou a nie metodou rocnakych efektov tj. v pomere 50/50.
1/1