Názory čitateľov


Názory k článku:
IFP: V SR pracuje príliš málo ľudí, čo znižuje ekonomickú výkonnosť krajiny

4. 8. 2022   Rosalyn Baux
Thank you Dr Winner for saving my broken Marriage and bringing my husband back to me!.
Me and my husband are living together happily again.. All thanks to Dr. Winner If you have any problem contact Dr.Winner now and i guarantee you that he will help you.Email him at: Winnersspellcast@gm ail.com or you can also call him or add him on whats-app: +2348138289852...or view his website:https://win nersspellcast.blogspo t.com or via his Facebook Page https://www.faceboo k.com/drwinnerspellte mple/
4. 8. 2022   anonym
Autor tohoto článku zrejme myslí aj tých málo pracujúcich v štátnej správe a samospráve, na "vysokých" školách............ ............ a v neposlednom rade v Národnej zrade.
4. 8. 2022   anonym
Ten nadpis To je ospravedlnenie toho prečo sa Slováci majú tak zle oproti iným krajinám EU? Vojaci policajti v 40 výsluhový dôchod od štátu a pritom sú to zdraví mladí chlapi. Keď človek vidí v akom merítku cigánska menšina poberá dôchodok a socialne dávky zdá sa mu to neuveriteľné aký sme chorý štát ak môžeme mať tak obrovský počet dôchodcov. Neoprávnené socialne prípady ktoré nebudú pracovať ani za Boha. To sú veci ktoré sa nesmú hovoriť nahlas lebo existuje tzv. politická korektnosť.
5. 8. 2022   anonym
Neviem odkiaľ pochádzajú tie legendy o nejakých obrovských sociálnych dávkach na Slovensku.
Veď realita je taká, že Slovensko dáva smiešne nízke dávky.
Vychádza to tak na 70 eur mesačne na osobu. Nezdá sa mi, že toto by mala byť pre niekoho méta a predmet závisti.
3. 8. 2022   @@@
ekonomicku vykonost znižuju taki ludia ako IFP ktory sedia za vysoke plat na štatnych uradnickych postoch a nič nerobia ....len kecaju do sveta svoje chore nezmysli
3. 8. 2022   brendaliam
PROFESSIONAL SPELL CASTER WHO CAN HELP YOU WITH LOVE-SPELL TO GET YOUR EX LOVER BACK URGENTLY AFTER BREAKUP/DIVORCE EVEN IF YOUR SITUATION SEEMS HOPELESS! CONTACT DR CHRIST: CALL/WHATSAPP: {+2348111123690 OR EMAIL: LIGHTERDAYSENT@GMAI L.COM} DR CHRIST IS CERTAINLY THE BEST SPELL CASTER ONLINE AND HIS RESULT IS 100% GUARANTEE.
Hello everyone my name is BRENDA LIAM i want to give a testimony to the Gods of DR CHRIST for helping me to get my ex back. After 3 Years in a relationship with my Husband, my Husband started going out with other girls and showing me cold love, on several occasions he threatens to divorce with me if I dare question him about his affair with other girls, I was totally devastated and confused until an old friend of mine told me about a spell caster on the internet DR CHRIST who help people with their relationship and marriage problem by the powers of love Spells, At first I doubted If such thing ever exists but decided to give it a try, When I contact him, he told me everything I needed to do and I did and he helped me cast a Love Spell and within 24Hours my boyfriend came back to me and started apologizing, now he has stopped going out with girls and he is with me for good and for real. Contact this Great spell Caster for your relationship or marriage problem.
Here’s his contact.. CALL/WHATSAPP: {+2348111123690 OR EMAIL: LIGHTERDAYSENT@GMAI L.COM}
https://www.fac ebook.com/Dr.christli ghtersent/
3. 8. 2022   potulny kazatel
V Kolonii je problem v tom, ze mzdy, za ktore ludske zdroje pracuju, neumoznuju cestovat za pracou v ramci krajiny.
Napriklad logicky dosledok najomneho byvania, (je jedno ci sukromneho, alebo polostatneho) je moznost dynamicky sa stahovat za pracou, podla regionu, miesta potreby a vyskytu prace. Vola sa to pracovna mobilita. Ta je u nas skutocne nizka, nakolko vlastnici nehnutelnosti, ci uz dedicny, alebo hyptekou zatazeny, maju velmi malu mobilitu pracovnu. Nepocitajme prosim odidencov z panderlakov, ktori dochadzaju denne z periferii do miest. Tato skupina ma tak vysoke naklady na prepravu a ich mobilita znamena prijem statu z dovodu paliv, ze nieje podstatna.
Podstatne je to, ze ak niekto by dynamicky chcel cestovat a stahovat sa za pracou v lepsej dochodznej vzdialenosti, prakticky je bez sance, jedine ze by vyuzil zdielane ubytovne, teda byty, ktore su prenajimane za 500 eur na osobu, vlastnikmi a stohuju vychodniarov v panelakoch.
avsak plnohodnotne byvanie najomne a vysoka pracovna mobilita celych rodin, je prakticky neexistujuci pojem.
Potom sa stava, ze ak niekto, kto sa raz prestahuje za pracou, druhy krat uz ide do zahranicia, pretoze je mozne tam sa stat skutocne pracovne mobilnym.
Dalsia skupina, ktoru tvoria cerpatelia davok, davky cerpaju tak, ze sa mnozia, ale nepracuju. Ich mobilita je relativne vysoka, ale nieje to pracovna mobilita. Ich naroky na byvanie v osadach, predpokladaju nizky standard, za ktory sa pomocou davok, dokazu ubytovat v chatrciach, ale na pracu im neostava cas, nakolko sa musia pripravovat na zimu, zmeborm dreva v NP, alebo zhananim druhotnych surovin, pripadne drobnou kriminalitou, ktora ich vylucuje z pracovneho procesu.
dalsia skupina su dnes "Husakove deti" ktore tvorili po roku 89, do dnesnych cias najvyznamnejsi potencial pracujucich, hypotekarnych otrokov, pracujucich za mzdy z nizkou pridanou hodnotou, avsak stale schopnych prekvapit, svojou schopnostou volit zasadne proti niecomu a niekomu, aj sami proti sebe.
Vysledok je kolonialna politika, tohoto dominia a ich ochota sa podielat na systeme, ktory ich nakoniec po dosiahnuti dochodkoveho veku odkopne, pretoze ich dochodky, prezrali nimi voleny zas-tupci.
Ak v SR pracuje prilis malo ludskych zdrojov, preco ich neimportujeme?
dnes by utecenci z UA, pokryli kludne aj 1 mil pracovnej sily.
Problem je v tom, ze ich ustajnenie, nakrmenie, aj vykurovanie, nejakych obydli, je polozka, na ktoru si nezarobia, ak by pracovali za mzdy z nizkou pridanou hodnotou, takze po urcitom case odmigruju inde, za lepsimi podmienkami, platmi a byvanim.
Predstava, ze slobodna matka, (slobodny otec), pride z okr. Humenne do Blatisravy, kde si najde najomne byvanie, bude pracovat napriklad vo fabrike, zaplati najom, dietatu skolku za 400/500 eur na mesiac, 600 eur za najomne a zvysok na energie, je nerealna.
Imigrant ma rovnaky problem, avsak tato krajina je len prestupna stanica, nie rodna hruda.
3. 8. 2022   anonym
A ČO TAKTO VYKOPNÚŤ Z BIELEHO INDOEURÓPSKEHO ÁRIJSKÉHO VENETSKÉHO SLOVENSKA VŠETKÝCH TÝCH 30 - 50 000 ŽIDOMONGOLOCIGÁNSKY CH PODĹUDSKÝCH ČIERNODOPADOVÝCH ZLODEJSKÝCH PARAZITICKÝCH FAŚISTICKÝCH RASISTICKÝCH SATANISTICKÝCH GANGSTERSKÝCH ZAOSTALÝCH DEGENEROVANÝCH ŠPINVAÝCH SMRADLAVÝCH CUDZÍCH ILEGÁLNYCH OKUPANTSKÝCH PRIMITÍVNYCH BARBARSKÝCH OPIČÍCH VÍRUSOV KTORÍ ROČNE VYKRADNÚ A VYPARAZITUJÚ 10 - 20% SLOVENSKÉHO HDP A ICH TAKÝCH ISTÝCH 1 000 000 CIGÁNSKYCH PRÍBUZNÝCH KTORÍ VYKRADNÚ A VYPARAZITUJÚ ĎALŠÍCH 10 - 20% SLOVENSKÉHO HDP!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! SLOVENSKU ZA ZAČALO DARIŤ HNEĎ AKO SME VYKOPLI DO AUSHWITZU DO PLYNU TÝCHTO CUDZÍCH KOČOVNÝCH ZLOČINECKÝCH ČIERNOHUBÝCH PARAZITOV A PRESTALO SA MU DARIŤ HNEĎ AKO SA NASRALI Z KONCENTRÁKOV NASPäŤ ČO TRVÁ DOTERAZ!!!!!!!!!!!! !!!!!! HUMUS HNUSNÝ ĆIENRY!!!!!!!!!!!!! !!!!!! NEPOZNÁM INÝ NÁROD OKREM SLOVENSKÉHO KTORÝ BY SI MOHOL DOVOLIŤ KŔMIŤ A NAVYŠE PROTI SVOJEJ VôLI 20% CUDZÍCH PARAZITOV AKO SÚ CIGÁNI KTORÝ NÁM NAVYŠE KAZIA VŠETKY ŠTATISTIKY!!!!!!!!! !!!!!!!! ŽIADNY TAKÝ NEEXISTUJE A KAŽDÝ INÝ NÁROD BY NA MIESTE SLOVÁKOV SKRACHOVAL!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! MOR HO!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! MOR ČIERNY ŽIDOCIGÁNSKO-CIGÁNS KY MOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4. 8. 2022   anonym
Kolónia musí pracovať na to aby mali vysokú životnú úroveň Nemci. Veď takmer všetky tie Supermarkety a Fabriky prepravné služby sú Nemecké. Takže všetky tie zarobené miliardy slovákov sa vyvezú preč s krajiny a zdania sa bohvie kde. A Sprostí Slovaci namiesto toho aby nakupovali prenostne v Slovenských obchodoch idú Do nemeckého Lídlu Kauflandu alebo Billa
3. 8. 2022   dino
a ešte koľko je takých čo pracujú len na oko...
3. 8. 2022   Lájoš
Málo otrokov čo by robili za minimálku. Aj Slovák má svoju dôstojnosť. Asi tak.
3. 8. 2022   anonym
Kvôli tomu máme aj veľa ľudí, ktorí každý deň pýtajú ďalšie a ďalšie peniaze od vlády.
Kvôli tomu majú aj silnú podporu strany, ktoré sú ochotné veľa rozhadzovať a veľa zadlžovať .
1/1