Názory čitateľov


Názory k článku:
Americká ekonomika už spadla do recesie

31. 7. 2022   Maria Gonzales

I just want to say that you are the best!!!
After reading and applying for your love spell, My boyfriend that left me a few months ago just came back to me last night crying for me to take him back. After a 3 year relationship with my boyfriend, he changed suddenly and stopped contacting me regularly, he would come up with excuses of not seeing me all the time. He stopped answering my calls and my sms and he stopped seeing me regularly. I then started seeing him with different girls several times but every time he would say that he loved me and that he needed some time to think about our relationship. But I couldn’t stop thinking about him so I decided to go online and I saw so many good talks about this spell caster and I contacted him and explained my problems to him. He cast a love spell for me. and After 2days, my boyfriend came back to me and started begging me to forgive him. We moved in together after a few months and he was more open to me than before and he started spending more time with me than his friends. We eventually got married and now have been married happily with a son. Ever since this caster helped me, my husband is very stable, faithful and closer to me than before.
Here his contact.
WhatsApp him: +2348055361568 ,
Email him at: Unityspelltemple@gm ail.com ,
His website:unityspelltempl...
30. 7. 2022   anonym
Americka ekonomika, je konecny uzivatel vyhod, ak sankcie budeme doplacat my v EU.
Recesiu zaplatime aj z urokmi.
30. 7. 2022   miro
Aktuality
12:36 Guardian: Sankcie robia Rusko a Putina silnejšími ako kedykoľvek predtým
11:04 V Tadžikistane vyvinuli liek na koronavírus
23:42 Ukrajinská chunta popravila svojich
20:04 Dobré správy z frontov a bojov v Doneckom smere
19:51 Kyjev plniac príkazy Západu sa nezastaví pred ničím
19:02 Kyjevský režim sa rozhodol zbaviť balastu
31. 7. 2022   anonym
Prestaň to tu spamovat s týmito ruskými srackami.
30. 7. 2022   anonym
Právoplatne odsúdený zločinec David Howell Petraeus tvrdí, že Rusko určite prehrá - stačí, ak Ukrajine poskytnú členovia NATO dostatok ťažkých zbraní.
Bývalý šéf CIA a velitel USCENTCOM - armádny generál Petraeus bohužiaľ nebol odsúdený za vraždy v Iráku a Afganistane - pretože zabitie noplísáka (No Please !) sa v USA nepovažuje za vraždu (z amerického pohľadú sú ľudia len Američania) - ale za to, že poskytol prísne tajné informácie svojej frajerke (asi ju tak vedel lepšie uspokojiť - dnečné baby majú fakt zvláštne sexuálne úchylky - napríéklad sa trepú do politiky). A dostal len dvojročnú podmieku a peňažný trest, ktorý zrejme vyplatil na mieste z vreckového (sto litrov).
Otázka je, ako to chcú naši priatelia spoza oceánu zabezpečiť ?
No možno práve preto so zrazu Ukrjinci takí žerví pomáhať hladujúcim a celý masmediány svet nemá inú starosť, než hlad v Afrike ...
Že by zrazu kapitalizmus s ľudskou tvárou ? No možno skôr nejakého chytráka napadlo, že taká loď je dosť veľká aby sa v nej ukyli nielen obvyklé drogy - ale aj skutočne ťažké zbrane. Takže v tejto chvíli možno všetko, čo má ruky a nohy v Pentagone odušu zvára tajné schránky na lodné trupy :) Lebo ak môže mať veľká loď niekoľko poschodí nad hladinou - zrejme nie je dôvod aby ich nemala ani pod hladinou. A Rusi s zrejme dostatočne sprostí, aby si to nevšimli - lebo zvnútra nebude vidieť nič - a ani potapač zvonka neuvidí nič neobvyklé - pretože nikoho pravdepodobne nenapadne zmerať výšku trupu pod hladinou (keďže sa to ani nedá urobiť až tak jednoducho.
Že to je nonsens, lebo predsa Pentagon ani nemá toľko ľudí ?
No len pre zaujímavosť - Petraeus bol šéfom USCENTCOM (aktuálne mu velí armádny generál Kurilla) - čo je americké velenie pre Blízky východ.
Okrem neho však existujú aj ďalšie: USNORTHCOM - velenie pre USA (arm.gen. Van Herck), USSOUTHCOM (arm.gen. Richardson (baba)), USAFRICOM (arm.gen. Townsend), USINDOPACCOM (admiral Aquilino) a USEUCOM - americké velenie pre Európu, Ukrajinu, Bielorusko a Rusko - včítane Grónska (arm.gen. Cavoli).
Že načo je Amíkom toľko velení a armádnych generálov ?
Nuž sú aj ďalšie: USCYBERCOM - internet (arm.gen. Nakasone), USSOCOM - "špeciálne vojenské operácie" - ešte aj to Rusáci opajcli (arm.gen. Clarke), USSTRATCOM (jadrové zbrane) - (admiral Richard), USTRANSCOM - transport (arm.gen. Ovost (baba).
Na druhej strane, udržiavť 750-800 základní mimo územia USA (nikto nevie presne) je iste sizyfovská práca - takže zrejmo Američanom možno vyčítať len nízky počet žien v najvyšších veliacich funkciách ;)
Len pozor - aj Hitler už ma Gauleiterov aj pre oblasti Sovietskeho zväzu - akurát sa nikdy neujali funkcií - a pravdou je, že ak by mu bolo NATO dodávalo zbrane a vojakov - tak stalinova červená čvarga by nemala šancu a teroristi z SNP by skončili tam kde Bin Ladin ;)
30. 7. 2022   kakadu
Putin svojou rozhodnosťou a mocou ruských zbraní,
zrazil USA hegemóna,
do krízového kolapsu a na cestu ekonomického úpadku,
ktorý sa uzbrojil v dôsledku toho,
že Putin odrazil pokus Washingtonu o zničenie a rozčlenenie matičky Rusi,
za pomoci kriesenia Ukronacistov Banderovcov,
podľa scenára rozbitia Juhoslávie,
ktorú PENTAGON plánovači a EURotriumfalisti rozbili,
za pomoci vyzbrojenia Chorvátskych nacistov Ustašovcov aj UČK teroristov.
30. 7. 2022   anonym
Koncept US strategického vedenia termonukleárnej vojny bol (a pravdepodobne aj stále je - to však nevieme, lebo aktuálne dokumentuy sú Top Secret) založený na masovej likvidáci civilného obyvateľstva - primárne žien, detí, dôchodcov, invalidov a chorých.
Jednoznačne to vyplýva z odtajnených US dokumentov - metodika použitia jadrových zbrní v Hirošime a Nagasaki (Oppenheimer), SIOP-62 a NSTL (U.S. Cold War Nuclear Target List), ako aj NSC-68 (United States Objectives and Programs for National Security).
Znie to síce nedemokraticky - lebo nehumánne - lenže (úspešná) vojna nie je o dodržiavaní pravidiel - ale o zabití nepriateľa.
Termonukleárne zbrane v skutočnosti nie sú nič iné, než najmohutnejší ohńostroj, aký sa (zatiaľ) podarilo človeku skonštruovať - a primárne majú aj rovnaký význam: odstrašenie, šok, strach z neznámeho.
Z vojenského hľadiska je ich účinosť ďaleko menšia, než sa drvivá väčšina ľudstva domnieva - pretože v pomere k ich extrémne vysokej cene je účinnosť proti živej sile relatívne nízka.
Stačí totiž, aby sa bojové jednotky rozptýlili (ideálne prešli na partizánsky - guerillový spôsob boja) - a jadrové zbrane udierajú doslova do prázdna.
Lebo zabitie jednej roty (100 vojakov) náložou za desitky miliónov je evidentný ekonomický nezmysel.
Preto je zrejme najideálnejším cieľom nukleárnej zbrane olympíjsky štadión počas zápolenia o zlatú medailu.
Teda ak je súčasťou stratégie aj druhá polovička termonukleárnej zbrane - masmédiá, ktoré okamžite rozšíria do celého sveta čísla, fotky a hlavne emotívne články, ako ženy kričali a deti plakali - ako aj desivé zvesti o strašnom - lebo neviditeľnom radioaktívnom žiarení (ktoré však v skutočnosti zabilo v Hirošime len 20% obetí - drvivá väčšina zhorela "vďaka" dreveným príbytkom).
Keďže však Amíci nedajú kľud, kým im nebude patriť celý svet - a Rusáci zase stále nie sú ochotní akceptovať, že americká forma demokracie znamaná byť americkou kolóniou - tak zrejme skôr, ži neskôr k termonukleárnemu stretu dôjde (lebo knflík môžu zmačnúť aj Angličania, Francúzi - či hoci aj Kim-Čong-Un - lebo akonáhle vyletí prvá strategická raketa, tak už nebude čas špekulovať, či ano, alebo nie - ale ako čo najrýchlejšie. Lebo len ten, kto to vystrelí prvý, bude mať akú-takú šancu, že výbuchy jeho termonkleárnych hlavíc znemožnia odvetné štarty - aspoň časti - protivníkových rakiet :(
Takže nie je otázka či ? ale kedy ? a aj ako ? To "ako" je dôležité hlavne z ruského (alebo čínskeho) pohľadu - pretože tradičné (slepé) kopírovanie amerického vzoru by zrejme viedlo len k rovnako nerozhodnému výsledku, ako na začiatku vojny.
Možno by preto bola vhodná iná stratégia - likvidácia výdobytkov civilizácie: elektrární, rozvodní, priehrad, zdrojov vody, výrobní a skladov potravín - lebo zvyšok by už dorazilo obyvateľstvo samo (podnikatelia, kriminálnici, imigranti, proleterát a zvyšná čvarga) ...
31. 7. 2022   bob
Ano, a keďže sa dá predpokladať že američania nie sú mechom udretí, tak okrem vývoja jadrových zbraní majú ešte vyvinutejšie metódy, ako sa im brániť, a s veľkou pravdepodobnosťou majú v skalistých horách hlboko pod zemou ustlaté na 30 rokov so všetkým potrebným na prežitie - pre najdôležitejšiu tisícku ľudí na svete.
Lebo neprestanú, ako im bolo sľúbené a o 30 rokov odovzdajú svojim ešte nenarodeným potomkom krásnu neobývanú planétu síce trochu s jazvami po supervulkánoch. Ale za ten risk to stojí...
31. 7. 2022   Pedro7
Pekne napisane !!!!
30. 7. 2022   miro
Celé slavné USA jsou v řiti a Putin se jim směje a Lavrov na ne z vysoká ser.. !
1/1