Názory čitateľov


Názory k článku:
Volvo je pre Slovensko nevyhnutnou investíciou, zvýši úroveň priemyslu

5. 7. 2022   hudec.valent@zmail.sk

Volvo bude len ďalším prispením k názvu Slovenska "montážna dielňa západných
automobilových koncernov" Za druhé je dnes už chronicky známe, že elektromobilná
doprava nie je východiskom pre zníženie ekologického znečistenia , je to v konečnom
dôsledku podvod. Za tretie Slovensko potrebuje priemysel diverzifikovať, lebo
dopadneme rovnako ako s energiami...
6. 7. 2022   apoliticky
podvod je skor ,,spalovacie auto,, ...ma vyssiu spotrebu elektriny ako elektromobil..ako ?...no na vyrobu benziny ci nafty spotrebuju ropne rafinerie giganticke mnozstva elektriny...dalej ropne plosiny a aj tisicky benzinovych pump kde by si bez elektriny nenatankoval benzin ci naftu do spalovaku...
a o ekologii spalovakov nemoze byt ani reci...jedovate olovene baterie...
...preprava ropy tankermi po oceane...skoda dalej rozpisovat... kde koncia miliardy litrov spaleneho motoroveho a prevodoveho oleja...skoda tiez rozpisovat...samotn a preprava PHM cisternami...skoda rozpisovat...
mam pokracovat ?!
Elektromobil je tu a je neporovnatelne ekologickejsi !...ziadna vymena filtorv olejov sviecok remenov a podobnych muzejnych exponatov !...spalovaky uz patria do muzea !
5. 7. 2022   anonym
ŽIDOMONGOLSKÍ CHZAROCIGÁNSKI PODĽUDSKÍ ČIERNODOPADOVÍ ZLODEJSKÍ PARAZITICKÍ FAŠISTICKÍ RASISTICKÍ CUDZÍ ILEGÁLNI OKUPANTSKÍ ŠPINAVÍ SMRADLAVÍ ZAOSTALÍ DEGENEROVANÍ SATANISTICKÍ GANGSTERSKÍ OPIČÍ VÍRUSY SA SNAŹIA NA SLOVENSKO NAVLÁČIŤ A NAKOTIŤ ČO NAJVIAC CUDZINCOV = ŽIDOCIGÁNOV, CIGÁNOV, UKORCIGÁNOV ... ABY ZMENILI ETNICKÉ ZLOŽENIE SLOVENSKA AKO TOMU ROBIA NA ZÁPADE A USA INVÁZIAMI ČIERNYCH OPÍC ABY SI CEZ NICH MOHLI UKRADNÚŤ TIETO ÁRIJSKÉ ÚZEMIA!!!!!!!!!!!! SLOVÁCI POTREBUJÚ NASPäŤ ŠTÁTNE SLOVENSKÉ PODNIKY A POPRI NICH NECH SI FUNGUJÚ AJ PRACOVÍTÍ A SLUŠNÍ SÚKROMNÍCI A NIE ZASVINIŤ SLOVENSKO ŽIDOCIGÁNSKYMI ZLODEJSKÝMI PARAZITICKÝMI GANGSTERSKÝMI OTROKÁRMI!!!!!!!!!! SLOVÁCI IM V TÝCH OTROKÁRŇACH UŽ NECHCÚ MAKAŤ ZA 600 EURO NONSTOP TAK ICH CHCÚ NAHRADIŤ RUMUNSKÝMI, SRBSKÝMI, UKROŠKÝMI ... NOVÝMI GÓJSKYMI KANÁNSKYMI OTROKMI A NATO TAM MAJÚ AJ ŹIDOCIGÁNSKEHO ZLODEJSKÉHO PARAZITICKÉHO FAŠISTICKÉHO CUDZINCA GANGSTERSKA ICIKA SRULIKA KTORÝ IM VŠETKO PODPISUJE ČO MU PODHODIA!!!!!!!!!!! TO SA NEBAVÍM Z EKOLOGICKEJ KATASTROFE ZNIČENEJ ORNICE A KRÁTEROV PRI RIEKACH S UKRADNUTÝM ŠTRKOM!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! MOR HO!!!!!!!!!!!!!!!! MOR ČIERNY ŽIDOCIGÁNSKO - CIGÁNSKY ČIERNY MOR!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
5. 7. 2022   Peter
Je potrebné v okolí vybudovať aj infraštruktúru. Je treba k priemyselnému parku dobudovať cesty. Pre cestný prístup zo západu bude najväčšia prekážka "Soroška!".
5. 7. 2022   anonym
Investor o tom určite nevie.
Navrhujem aby si sa prihlásil vo Volve ako konzultant.
5. 7. 2022   Prelozene z newspeaku
Ak chceme mat v nasom europskom dominiu ozajstny Detroitsky pribeh, tak Volvo, ktore vlastnia cez obsluzny dlh Cinania, je dolezitou investiciou.
Ludske zdroje nam dosli uz v rokoch 2007/2010.
Import pracovnej sily zo zahranica, naraza na rovnaky a stale sa opakujuci problem.
Niesme bohata krajina a nemame vyrieseny problem implementacie a inkluzie ludskych zdrojov vlastnych, ktore su diskriminovane vlastnou existenciu a nutene odchadzat za pracou inde, pretoze nedosahuju z platov, na moznosti vlastnej existencie, teda zabezpecenie byvania, zalozenie rodiny, platby za bezne vydavky, popri vydavkoch za byvanie (najomne, alebo splatky hypoteky) a v najblizsej pritomnosti a buducnosti, pokryvat platby za energie.
Vysledkom je, ze akakolvek investicia, na uzemi nasho europskeho dominia, predpoklada bud dosledny reset systemu, alebo zmenu, ktora nepotesi nielen povodne obyvatelstvo, ale ani nikoho, kto by sa chytil do pasce socialneho systemu v tejto krajine.
Zoberme si zakladny problem, kotry predpoklada vydavky na inkluziu a implementaciu ludskych zdrojov, prichadzajucich momentalne z Ukrainy, pomimo etnika z dvojitym obcianstvom UA/HU, ktore sa mnozi na plne davky.
Len naklady na zdravotne poistenie, pre este nepracujuce ludske zdroje z detmi a ich ubytovanie, za ktore nedokazu platit, nakolko nemaju prijem, stoji tolko, kolko by v nedavnej minulosti, zabezpecilo statne byvanie 1/3 povodnej populacie tejto kolonie.
Populacie ludskych zdrojov, ktore pracuju, odvadzaju dane, platia odvody a dokazu pokryvat z problemami polozky byvania, energii, potravin bez statneho prispevku.
5. 7. 2022   Blind Man
HOVNOOOOOO!
5. 7. 2022   anonym
Dnešná správa z rakúskej verejno-právnej televízie ORF (je to mainstramové masmédium - a teda zrejme nie konšpiračný web, alebo ruský troll - alebo predsa ?)
"Štúdia ukazuje katastrofálnu finančnú situáciu"
"Podľa štúdie, ktorú si objednalo rakúske ministerstvo sociálnych vecí, je príjmová situácia mnohých ľudí v Rakúsku napätá. Výpadok príjmov v minulom roku postihol viac ako dva milióny ľudí. Viac ako 800 000 sa snažilo pokryť bežné výdavky. Ukazuje to druhá štúdia „So geht’s uns heute“(„Takto sa nám dnes darí“).
Štúdia ukazuje, že 1,7 milióna ľudí v Rakúsku si v súčasnosti nemôže dovoliť zaplatiť neočakávané výdavky vo výške 1 300 eur. Viac ako 770 000 ľudí nedokáže splniť ani malé priania, ako je návšteva kina. 383 000 ľudí nemá dostatok finančných prostriedkov na to, aby si v chladnom období udržali dostatok tepla vo svojich domovoch. 476 000 ľudí sa z finančných dôvodov nedokáže dostatočne uživiť.
Štúdia tiež ukazuje, že náklady na bývanie sú v súčasnosti veľkou finančnou záťažou pre 820-tisíc ľudí. 860 000 ľudí očakáva, že v najbližších troch mesiacoch bude mať problémy s platením nákladov na bývanie. V poslednom štvrťroku 2021 to bolo ešte "len" 750 000. Zvýšil sa aj počet ľudí v omeškaní s nájomným, vedľajšími nákladmi na bývanie, prevádzkovými nákladmi a splátkami úverov. V skupine nezamestnaných je v omeškaní takmer tretina.
Sociálny minister Johannes Rauch (Zelení) bol vo vysielaní znepokojený týmito číslami. „Skutočnosť, že toľko ľudí v bohatej krajine, akou je Rakúsko, len ťažko dokáže pokryť svoje bežné výdavky, je varovným signálom“"
- nášho čarokrásneho SLovenska sa našťastie úzkoprsé rakúske problémy netýkajú - lebo my sme bohatá krajina a tak môžeme rozdávať raketové systémy - len aby naši holohlaví (hlavne zvnútra) politici dostali pusu na čelo od strýška Sama.
Na rozdiel od panikáriacich Rakušákov - ani Nemčúrov - my ani nepotrebujeme plyn od Rusákov, lebo sa v zime zahrejme od Spišskej borovičky.
Navyše pre nás nie je problém ani zapaltiť 720 miliárd na obnovu nemenovaného susedného štátu - ktorý v skutočnosti ešte len bude rozbitý, lebo vydráždenému medveďovi až teraz začína dochádzať chuť na krv - takže sa napokon možno naozaj nezastaví ani v Čiernej nad Tisou :(
Že tých 720 miliárd zaplatí "Západ" ?
No máš ho vidieť - napríklad Rakušáci a Holanďania sú väčší Škóti, než si Škóti, čo i len dokážu predstaviť.
Tí veru naozaj vypijú aj vodu mŕtvemu z nosa a kolená si nachávajú vŕtať rovno vŕtacími kladivami s vídiovými vrtákmi.
Letíme do takých problémov, že zdesný Nostradamus aj vydesná baba Vanga by si hodili mašľu ešte dnes :(((
Dobrá správa je, že doba života demokratických polikov sa za posledných 100 rokov výrazne predlžila a významne presiahlia životnosť ich poddaných [Philip Clarke; Health Economics Research Centre - Oxford University]
Budúci rok to však už nemusí platiť, lebo životnosť s roxorom v hlave sa zvykne významne skacovať ...
1/1